Izrada menadžerskih izvještaja

Unaprijedite svoje menadžerske izvještaje uslugom
Poslovne učinkovitosti i certificiranog HICHERT®IBCS konzultanta

Vlasnici i menadžeri nemaju vremena za iščitavanje opsežnih izvještaja, kako bi u njima pronašli vrijedne informacije, dok s druge strane, moraju imati kvalitetne informacije za donošenje poslovnih odluka.

Za izradu profesionalnih menadžerskih izvještaja i prezentacija razvijeni su IBCS međunarodni standardi (International Business Communication Standards), koji su temeljeni na HICHERT@IBCS pravilima, a izvještaji se prema njima već izrađuju u brojnim renomiranim poduzećima kao što su: Coca Cola, SAP, Phillips, Swiss Post i mnogim drugima.

Kao jedini međunarodno certificirani HICHERT®IBCS konzultant u Hrvatskoj, u svrhu promicanja IBCS standarda, kako bi u poduzećima postojali još bolji izvještaji te kako bi se na temelju istih donosile još bolje poslovne odluke, želimo Vam ponuditi mogućnost da i Vi unaprijedite poslovne izvještaje i prezentacije u svom poduzeću.
 

Međunarodno certificirani HICHERT®IBCS konzultant:

Dr. sc. Mladen Meter je 2006. godine u Beču stekao certifikat CERTIFIED CONTROLLER (IGC certifikacija), a 2014. godine završio je HCC program u Konstanzu i postao HICHERT®IBCS CERTIFIED CONSULTANT za izradu profesionalnih izvještaja i prezentacija prema IBCS-u (International Business Communication Standards).
Posjeduje višegodišnje iskustvo u području kontrolinga (planiranja, analiziranja, izvještavanja), financija i poslovnih informacijskih sustava u renomiranim poduzećima kao što su: Kaufland, Generali, Basler, Adris Grupa / Croatia osiguranje, a trenutno je angažiran na brojnim kontroling i financijskim projektima u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Za više informacija o ovoj usluzi pošaljite nam upit na e-mail: mladen.meter@poslovnaucinkovitost.eu.

 

Neki od primjera menadžerskih izvještaja napravljenih prema HICHERT®IBCS standardima: