Horvath&Partners

Horváth&Partners nude svojim klijentima konzultantske usluge, od razvoja poslovnog koncepta pa sve do iznalaženja rješenja u poslovanju.

Horváth & Partners je poduzeće osnovano 1981. godine kao IFUA Institut für Unternehmensanalysen GmbH i preimenovano u Horváth & Partners 1989. godine. Osnivač, Univ.-Prof. Dr. Dr. H.C. mult. Péter Horváth je jedan od suosnivača kontrolinga u Njemačkoj te je bio također i predsjednik Nadzornog odbora društva od 2000. godine.

Horváth & Partners je neovisno međunarodno poduzeće za poslovno savjetovanje s više od 500 visoko kvalificiranih djelatnika. Pozicionirani su na šest različitih lokacija u Njemačkoj (Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, München i Stuttgart), kao i u Austriji, Mađarskoj, Rumunjskoj, Švicarskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. U svakoj toj bazi njihovi savjetnici preuzimaju projekte u cijelom svijetu; štoviše, Horváth & Partneri su ponosni član Cordence Worldwide management consulting saveza.

Kontinuirano šire poslovna područja i razvijaju moderna rješenja, kombiniraju stručno znanje s iskustvom prikupljenih iz brojnih konzultantskih projekata u cilju stvaranja održive koristi za svoje klijente. U tom procesu, postali su jedni od začetnika poslovnog savjetovanja s međunarodnim predstavništvima.

Svoje znanje šire i putem Horváth akademije, u obliku različitih seminara i edukacijskih događaja, a glavni cilj im je pomoći klijentima u postizanju visokih performansi u poslovanju.

 
Prethodna objava
  Aspektum
Sve objave
 Partnerstva
Sljedeća objava
Hi-chart