Hi-chart

Između dvije konzultantske kuće koje se bave uslugama poslovnog savjetovanja, HI-CHART iz Berlina i Poslovne učinkovitosti iz Zagreba, potpisan je u travnju 2014. godine ugovor o zajedničkoj suradnji na projektima poslovnog savjetovanja u području menadžerskog izvještavanja.

HI-CHART je tvrtka specijalizirana za izradu menadžerskih izvještaja prvenstveno u Excel okruženju, a jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda je softver Chart-me, čija je izrada temeljena na HICHERT@SUCCESS konceptu, svjetski poznatom konceptu izrade menadžerskih izvještaja kojeg je osmislio prof. dr. Rolf Hichert.

HI - CHART Software + Consulting su osnovali 2011. godine u Berlinu Holger Gerths i Markus Wolff koji su stekli veliko iskustvo u implementaciji i razvijanju novih tehnologija u području menadžerskog izvještavanja.

Gerths i Wolff su certificirani specijalisti u u planiranju i implementaciji izvještaja i prezentacija, posebno u Microsoft Excel®-u, bazirajući se prvenstveno na filozofiji HICHERT®SUCCESS.

Glavni cilj HI - CHART-a je razviti user-friendly alate koji će Vam pomoći u generiranju sofisticiranih i personaliziranih menadžerskih izvještaja.

 
Prethodna objava
  Horvath&Partners
Sve objave
 Partnerstva