19. 11. 2018.
Uspješno održan 3. ICV Croatian Adriatic Region Workshop u Splitu

Već više od 40 godina svog postojanja International Association of Controllers / Internationaler Controller Verein (ICV) postavlja standarde kvalitete za kontroling i kontrolere te je stoga danas važna adresa za izvrsnost kontrolinga u Europi.

Oko 6.500 članova ima koristi od široke mreže kontakata, izvrsnih kontroling događaja, nagrada za izvrsnost u radu i od više od 60 stručnih radnih grupa koje su regionalno orijentirane ili fokusirane na specijalne teme ili industrije.

Radnu grupu ICV Croatian Adriatic Region vodi dr. sc. Mladen Meter, a grupa je regionalno orijentirana i fokusirana na teme poboljšanja i postizanja izvrsnosti u poslovanju poduzeća različitih industrija. 

3. ICV Croatian Adriatic Region Workshop održan je u Hotelu Park u Splitu, a tema je bila "Moderno budžetiranje i investicijsko planiranje". Predavanje na temu „Moderno budžetiranje“  održao je dr. sc. Mladen Meter, dok je dr. sc. Emir Džanić predavao na temu „Investicijsko planiranje“.

Ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu pokrovitelju i domaćinu ovog događaja, Hotelu Park u Splitu i Hrvatskoj udruzi poslodavaca na podršci prilikom organiziranja ovoga događaja te Vas pozivamo na sudjelovanju u radu naše stručne radne grupe ICV Croatian Adriatic Region možete pronaći na ovome linku.

 
 Novosti - Arhiva