04. 05. 2020.
[PROFESIONALNI IZVJEŠTAJI I PREZENTACIJE] IBCS® CERTIFIKACIJA

S 4 nove IBCS® certifikacije u Hrvatskoj prošli mjesec je bio vrlo plodan za naš tim glede IBCS® postignuća. Imamo dva nova IBCS® Certified Analysta u Poslovnoj učinkovitosti d.o.o.: Danijelu Šarić Lukačić i Matu Šarčevića, te dvoje kolega iz KBC-a Zagreb, Igora Milovčića i Ivana Horvata.

Još jednom im čestitamo na predanom sudjelovanju na programu i uspješnoj certifikaciji! Također, zahvaljujemo se  HICHERT+FAISST IBCS Institutu na podršci tijekom svih ovih godina. Naravno, posebno hvala  Rolfu Hichertu i Jürgenu Faisstu. Nova prilika za IBCS® certifikaciju je već u 3. - 6. lipnja 2020. u Zagrebu, na Hrvatskom jeziku: https://www.poslovnaucinkovitost.eu/aktualne-edukacije/cijena/ibcs-certified-analyst2.

Kako nas je sad čak troje u Poslovnoj učinkovitosti, čini se najviše u Hrvatskoj s IBCS® certifikatima, odlučili smo obilježiti to malim poklonom za sve naše klijente i zainteresirana poduzeća. Do 15. svibnja 2020. nudimo Vam besplatnu uslugu izrade primjera menadžerskih izvještaja prema IBCS® standardima (link za detalje i prijavu: https://www.poslovnaucinkovitost.eu/novosti-aktualne/poslovanje/naslov-besplatna-izrada-menadzerski-izvjestaji-prema-hichertibcs-standardim).

 
 Novosti - Arhiva