29. 04. 2020.

Besplatna usluga unapređenja menadžerskih izvještaja u Vašem poduzeću
Rok prijave: 15.05.2020.
 

Iskoristite trenutnu gospodarsku situaciju i slobodno vrijeme te unaprijedite svoje menadžerske izvještaje besplatnom uslugom Poslovne učinkovitosti i certificiranog HICHERT®IBCS trenera, konzultanta i analitičara.

Želite li imati izvještaje u Vašem poduzeću izrađene prema HICHERT®IBCS standardima kao što su prikazani u nastavku?

Rezultat poslovanja je poboljšan za +53,3 mil. HRK (+67,2%) prvenstveno zbog povećanja bruto dobiti (kroz istovremeno povećanje popusta i smanjenje troškova prodane robe (COGS))

Udjeli svih kategorija profitabilnosti u operativnim prihodima su poboljšani u relativnom iznosu osim kod popusta (negativna razlika za -2,4 p.b.) te je stoga potrebno detaljno razmotriti politiku popusta.

Increase of net sales at coastal cities (particularly in Food ingredients), while at inland cities occurred significant decrease of net sales (particulary in Electronic Goods)

Effects of undertaken activities for cost reductions in 2019 are visible from the end of Q1/2019

Vlasnici i menadžeri nemaju vremena za iščitavanje opsežnih izvještaja, kako bi u njima pronašli vrijedne informacije, dok s druge strane, moraju imati kvalitetne informacije za donošenje poslovnih odluka.

Za izradu profesionalnih menadžerskih izvještaja i prezentacija razvijeni su IBCS međunarodni standardi (International Business Communication Standards), koji su temeljeni na HICHERT@IBCS pravilima, a izvještaji se prema njima već izrađuju u brojnim renomiranim poduzećima kao što su: Coca Cola, SAP, Phillips, Swiss Post i mnogim drugima.

Kao jedini međunarodno certificirani HICHERT®IBCS trener i konzultant u Hrvatskoj, i kao poduzeće za poslovno savjetovanje s najvećim brojem HICHERT®IBCS analitičara, u svrhu promicanja IBCS standarda, kako bi u poduzećima postojali još bolji izvještaji te kako bi se na temelju istih donosile još bolje poslovne odluke, želimo Vam ponuditi mogućnost da i Vi unaprijedite poslovne izvještaje i prezentacije u svom poduzeću.

U svrhu navedenog unapređenja nudimo Vam promotivnu besplatnu izradu 1-3 stranice menadžerskih izvještaja prema IBCS-u u roku od najviše 30 dana, a na osnovu 1-5 stranica izvještaja iz Vašeg poduzeća koje biste željeli unaprijediti. Nakon toga moći ćete usporediti iste i lakše donijeti odluku o eventualnoj potrebi unapređenja postojećih izvještaja i prezentacija u Vašem poduzeću.  

Potrebno je poslati primjere Vaših izvještaja najkasnije do 15.05.2020. (u ppt, doc, pdf i/ili xls formatu) na e-mail: info@poslovnaucinkovitost.eu.

Izvještaje možete poslati s izmijenjenim ili originalnim podacima, te ukoliko želite možemo potpisati izjavu o povjerljivosti za zaprimljene podatke.
U nadi da ćete prepoznati vrijednost ove inicijative, srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem,


 

Dr. sc. Mladen Meter, direktor
Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS konzultant i trener te certificirani konzultant partner za IBCS certificirana informatička rješenja

Danijela Šarić Lukačić, ​dipl. oec., konzultant za financije i kontroling
Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS Analyst

Mato Šarčević, mag. oec., konzultant
Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS Analyst

 
 Novosti - Arhiva