23. 09. 2019.
[NAJAVA] 18. CFM Club Event: Upravljanje promjenama u digitalno doba, 3.10.2019.

POZIVNICA 

18. CFM Club Event održat će se 3. listopada 2019. s početkom u 18.00 sati u prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat u Zagrebu.

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

CFM CLUB EVENT

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

TEMA PREDAVANJA NA 18. CFM CLUB EVENTU

Na 18. CFM Club Eventu će  Jelena Malnar, tehnička direktorica u Poslovnoj inteligenciji d.o.o., održati polusatno predavanje na temu:

UPRAVLJANJE PROMJENAMA U DIGITALNO DOBA

Glavne točke predavanja:

  • Je li upravljanje promjenama nepravedno zanemareno?
  • Zašto je upravljanje promjenama jedan od najbitnijih faktora za uspješno uvođenje novih procesa/tehnologija?
  • Izazovi kod uvođenja promjena sa primjerima iz prakse
  • Transformacijski trendovi za budućnost.

PREDAVAČ

Jelena Malnar
Tehnička direktorica u Poslovnoj inteligenciji d.o.o.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Menadžerska informatika. U Poslovnoj inteligenciji je aktivno sudjelovala u radionicama definiranja dizajna rješenja, definiranju poslovnih procesa, projektima razvoja, implementacije i nadogradnje kompleksnih sustava za planiranje i budžetiranje .Završila je i Executive MBA - smjer: e-Leadership, NLP praktičarski trening, Kontroling akademiju te posjeduje certifikate za IBM Certified Specialist TM1 10.1 Data Analysis i IBM Certified Developer – Cognos TM1 10.1.

 

ORGANIZATOR

 

SPONZOR

 

KOTIZACIJA

Ovo predavanje je besplatno za sve članove CFM Cluba koji su podmirili članarinu za 2019. godinu, a za ostale iznosi 190,00 HRK + PDV.

Prijaviti se možete ovdje.

Napomena:​
CFM Club Event je javni događaj te će se sadržaj Eventa fotografirati.
Budući da je broj sudionika ograničen, prijavite se i osigurajte svoje mjesto na vrijeme!

 
 Novosti - Arhiva