27. 06. 2019.
[MEDIJSKO POKROVITELJSTVO] Konferencija Learning Disruption 2019

Zanimanje za sudjelovanjem na prvoj regionalnoj konferenciji o digitalnom učenju koja će se održati 3. srpnja u Zagrebu izazvale su najave renomiranih predavača kao što su Donald H Taylor, Claus Kjeldsen i Bassam Nammour, interaktivni panel s uglednim imenima hrvatske poslovne scene, radionice orijentirane na primjenu konkretnih alata te prikazi uspješnih primjera iz prakse.

Inozemni know how

Ključni govornici konferencije priznata su imena unutar HR i poslovne zajednice čiju kvalitetu potvrđuju brojni uspješni projekti, istraživanja koja su proveli te znanstvena i stručna literatura kojom su ukazali na potrebe prilagodbe tržištu u kojem pojedine organizacije djeluju.

Jedno od najpoznatijih imena koje na konferenciju dolazi uz potporu britanskog veleposlanstva je Donald H Taylor, globalni lider u učenju i razvoju, koji će prisutnima prenijeti britanski know how i otkriti kako učinkovitim korištenjem tehnologije, razumijevanjem poslovanja i fokusiranjem na potrebe zaposlenika i tržišta transformirati kompaniju i poslovanje. Uz njega, jedno od važnijih imena svakako je i Claus Kjeldsen, priznati predavač i desetogodišnji izvršni direktor Kopenhaškog instituta za proučavanje budućnosti, koji će se osvrnuti na nadolazeće trendove zahvaljujući kojima klijenti mogu donijeti konkretne poslovne odluke u sadašnjosti.

Sinergija znanja i poslovanja

Središnji događaj konferencije je panel o povezanosti učenja i poslovnog uspjeha na kojem će sudjelovati Boris Trupčević, direktor Styrije za Hrvatsku; Ivan Skender, glavni direktor za transformaciju poslovanja, ljudske potencijale i korporativne komunikacije A1 Hrvatska, Tomislav Dominković, član Uprave Algebre i Irena Bašić Štefanić, direktorica ljudskih resursa RBA banke. Panel će moderirati Alan Žepec, osnivač i izvršni direktor konzultantske tvrtke LQ koja je zaslužna za pokretanje ovog projekta, a posebnu dimenziju panelu pružit će i studentski osvrt na važnost povezivanja s poslovnom zajednicom koji će uime Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola dati Ivan Biošić.

Priznanja dobroj praksi

U okviru konferencije dodijelit će se i posebna Learning Disruption nagrada tvrtkama koje su u proteklih dvije godine provele projekt iz područja inovativnog ili digitalnog učenja te time doprinijele razvoju vlastite organizacije. Najbolja tri projekta predstavit će svoje projekte i tako omogućiti sudionicima da upoznaju pozitivne primjere unaprjeđenja poslovanja.

Zašto se prijaviti?                                                                                    

Konferencija Learning Disruption 2019 namijenjena je menadžmentu zaduženom za korporativnu kulturu, ljudske resurse, digitalnu transformaciju; specijalistima i projektnim voditeljima edukacija i razvoja te manjim i srednjim poduzetnicima koji žele dodatno unaprijediti svoje poslovanje. Teme o kojima će biti riječi na konferenciji su način organizacije učenja u korporacijama; onboarding, leadership, sales i ostali razvojni programi; inovativne metode učenja za razvoj kompetencija potrebnih za budućnost i učinkovito poslovanje te gejmifikacija, design thinking te ostale metode poticanja kreativnog i kolaborativnog učenja.

Learning Disruption 2019 održat će se 3. srpnja 2019. u Zagrebu u Algebra LAB-u na adresi Ilica 242, a prijave su otvorene do kraja lipnja.

Prijave za sudjelovanje na prvoj regionalnoj konferenciji o digitalnom i organizacijskom učenju moguće su na službenoj stranici konferencije.

 
 Novosti - Arhiva