24. 02. 2020.

Datalabova konferencija DAN PANTHEON računovođa 2020., 27. veljače, CineStar Avenue Mall, Novi Zagreb

 

Na konferenciji će biti predstavljene nove aplikacije PANTHEON WEB LIGHT (PAW) i RA/RC, digitalizacija i automatizacija računovodstva s PANTHEON-om, uspješne prakse digitalizacije računovodstva i druge PANTHEON novosti.

Zagreb, 17. veljače 2020. – Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, organizira 27. veljače u CineStaru Avenue Mall, Novi Zagreb, konferenciju Dan PANTHEON računovođa 2020.

Na događanju će biti predstavljene najnovije PANTHEON aplikacije kojima je Datalab na tržištu ERP-a napravio značajan iskorak u segmentu mikro-poduzeća:

 

 

PANTHEON WEB Light (PAW), namijenjen segmentu mikro korisnika kojima je potreban online pristup rješenju bilo kada i bilo gdje, ali kojima je potreban samo osnovni set funkcionalnosti maloprodajnih i veleprodajnih modula te mini-DMS. PAW može biti povezan na PA ME licencu pri čemu računovođa i poduzetnik koriste istu bazu podataka, stoga je komunikacija i razmjena dokumenata značajno brža. PAW je plasiran kao rješenje u oblaku, a uvjeti korištenja samo su internetska veza te web preglednik na računalu, telefonu ili tabletu.

 

PANTHEON RA/RC licence rade kao mobilna aplikacija na android tabletima i pametnim telefonima. Neizostavne su za sve koji prodaju i izdaju račune na terenu ili u trgovini, bave se uslužnom djelatnošću ili prodaju na tržnicama, štandovima i sajmovima.

Posjetitelji će, uz navedeno, tijekom panel diskusije i radionica imati priliku saznati i novosti vezane uz digitalizaciju, računovodstvene trendove i glavne izazove koje nosi budućnost računovodstva uz PANTHEON.

„Datalab svoje korisnike ubrzano uvodi u potpuno digitalizirano poslovanje. Naše aplikacije PAW i RA/RC namijenjene su posebno malim tvrtkama i njihovim računovodstvenim servisima te predstavljaju potpunu novost na tržištu poslovnih rješenja, a sve sukladno zakonodavnim novostima koja stupaju na snagu u travnju 2020. Na ovoj konferenciji  želimo pokazati kako najlakše koristiti nove PANTHEON digitalne alate i aplikacije, što vrlo brzo rezultirati vidljivim i mjerljivim poboljšanjem profitabilnosti tvrtke. Naš cilj je i nadalje ubrzanje razvoja digitalnog društva i isključivo digitalno baziranog poslovanja, iz naše pozitivne prakse, najbolje  uz PANTHEON.“, naglasio je g. Goran Težak, direktor Datalab HR najavljujući konferenciju.

Detaljan program i prijavnicu na konferenciju pronađite na: https://acckonferencija.datalab.hr/program/

 
 Novosti - Arhiva