11. 10. 2019.

 

Konferenciju Izazov promjene već osmu godinu zajednički organiziraju Udruga društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava i Zagrebačka burza, a ovogodišnja konferencija održat će se od 23. do 25. listopada 2019. u Rovinju.

Do 2011. godine Zagrebačka burza te mirovinski fondovi organizirali su svoje tradicionalne godišnje konferencije zasebno, a udruživanjem ta dva događanja 2012. godine kreirano je vjerojatno najveće, a svakako najvažnije godišnje okupljanje domaće i regionalne financijske zajednice. Tradicija dotadašnjih konferencija Zagrebačke burze s jedne strane, a inovativni koncept konferencija mirovinskih fondova s druge strane donijeli su ovom događanju novu dimenziju vidljivu ne samo kroz kontinuirani rast broja sudionika te kvalitetu predavanja i govornika već i kroz međusobno dijeljenje znanja, ideja i poslovnih kontakta između sudionika, što se pokazalo neprocjenjivom sastavnicom ove konferencije.

Na konferenciji Izazov promjene i ove će godine sudjelovati oko 400 sudionika iz svih grana financijske industrije, iz Hrvatske, regije i svijeta, uz 20-ak istaknutih domaćih i stranih govornika koji će sa sudionicima podijeliti svoje znanje, iskustvo i ekspertizu iz domene globalnih i europskih ekonomskih i tržišnih kretanja te upravljanja imovinom fondova.

Konferencija Izazov promjene nastoji biti društveno odgovorna i poduprijeti ciljeve od važnosti za širu zajednicu, a jedan od njih jest i UNICEF-ova inicijativa za edukaciju osoblja i opremanje rodilišta diljem Hrvatske kako bi ona postala mjesta najboljeg početka života za bebe i mame, ali i za cijelu obitelj. Više informacija o tome kako svatko od nas može doprinijeti podizanju standarda brige u svim rodilištima diljem Hrvatske dostupno je na www.www.unicef.hr. Kroz svoje komunikacijske kanale Konferencija doprinosi promociji ove inicijative, a i ove godine Konferencija će ugostiti i govornika iz UNICEF-a, koji će sudionicima približiti načine kojima poslovni sektor može pozitivno utjecati na dječja prava.

Više informacija o konferenciji dostupno je na www.ifmc-zse.hr.

Poslovna učinkovitost je s časopisom „Kontroling, financije i menadžment” medijski partner konferencije.

 
 Novosti - Arhiva