15. 05. 2020.

 

Poštovani,

Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje zajedno s HR pro d.o.o. provodi istraživanje o upravljanju ljudskim potencijalima u digitalno doba.

Upravljanje ljudskim potencijalima sadrži stratešku, partnersku i operativnu ulogu u području prepoznavanja, praćenja, nagrađivanja i razvoja ljudskih potencijala koji su u organizacijama potrebni za poslovanje, proizvodnju, usluge i realizaciju strategije. Upravljanje ljudskim potencijalima donosi politike, prakse i sustave koji utječu na znanje,  sposobnosti, ponašanje, stavove, angažiranost, uspješnost i zadovoljstvo zaposlenika te zajedno sa menadžmentom i drugim dionicima podržava nove inicijative,  prepoznaje prilike i izazove i prilagođava razvoj ljudi u poželjnom i planiranom smjeru razvoja organizacije.

Ovim istraživanjem želimo prikupiti podatke o Vašim stavovima, iskustvima i praksama o upravljanju ljudskim potencijalima, procesima i aktivnostima u digitalno doba te naglim promjenama, slično ovima koje je izazvala pandemija Covid-19 i kako se najbolje pripremiti za budućnost!

Anketni upitnik 

>> Za ispunjavanje upitnika kliknite ovdje

Rok za ispunjavanje 

Ljubazno Vas molimo da ispunite upitnik najkasnije do četvrtka, 21. svibnja 2020. godine.

Trajanje ispunjavanja upitnika iznosi 5-7 minuta.

Rezultati istraživanja 
 
Rezultati ovog istraživanja će biti prezentirani u 14. broju časopisa "Kontroling, financije i menadžment" čija tema je Upravljanje ljudskim potencijalima, a koji izlazi u lipnju 2020. godine.
 
Poklon za ispunjavanje upitnika 
 

Kao znak pažnje i zahvalnosti za Vaš uloženi trud, ako želite, možemo Vam poslati rezultate istraživanja i besplatan primjerak 14. broja časopisa "Kontroling, financije i menadžment".
Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj podršci u unaprjeđenju kontrolinga u poslovnoj praksi popunjavanjem ovog upitnika.

Upitnik slobodno možete proslijediti kolegama za koje smatrate da bi bili zainteresirani ispuniti ovo istraživanje.

S poštovanjem,


Vaša Poslovna učinkovitost

 
 Novosti - Arhiva