20. 11. 2019.

 

Inovacijski menadžment i kontroling


Poštovani,
 
Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje zajedno s EBS Universität für Wirtschaft und Recht i Strascheg Institute for Innovation, Transformation, & Entrepreneurship (SITE) iz Njemačke provodi u Hrvatskoj istraživanje o inovacijskom menadžmentu i kontrolingu.
 
Rezultati istraživanja će se koristiti za unaprjeđenje inovacijskog razvoja u Hrvatskoj i bit će zasebno predstavljeni, a uz njih će biti predstavljeni i komparativni rezultati istraživanja iz Njemačke.
Važna napomena: Ispunjavanje upitnika namijenjeno je svima čiji rad već je/ili će biti povezan s inovacijskim menadžmentom odnosno kontrolingom, a traje cca 5-7 minuta te je anonimno i rezultati istraživanja će biti prikazani isključivo u agregiranom obliku.
 
Anketni upitnik 

>> Za ispunjavanje upitnika kliknite ovdje


Rok za ispunjavanje 

Ljubazno Vas molimo da ispunite upitnik najkasnije do utorka, 26. studenog 2020. godine.

Rezultati istraživanja 
 
Rezultati ovog istraživanja će biti prezentirani u 12. broju časopisa čija tema je "Inovacije i digitalizacija", a koji izlazi u prosincu 2019. godine.
Isto tako, svi ste pozvani da date svoje ideje za časopis, gdje je tema „Inovacije i digitalizacija“, kao i druge vrijedne ideje na temu inovacijskog menadžmenta i kontrolinga na e-mail: info@poslovnaucinkovitost.eu.
 
Poklon za ispunjavanje upitnika 

 
Kao znak pažnje i zahvalnosti za Vaš uloženi trud, ukoliko želite, možemo Vam poslati rezultate istraživanja i besplatan primjerak 12. broja časopisa "Kontroling, financije i menadžment".
Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj podršci u unaprjeđenju kontrolinga u poslovnoj praksi popunjavanjem ovog upitnika.

Upitnik slobodno možete proslijediti kolegama za koje smatrate da bi bili zainteresirani ispuniti ovo istraživanje.

S poštovanjem,
Vaša Poslovna učinkovitost

 
 Novosti - Arhiva