18. 03. 2021.

                                                                         

Zebra BI omogućava kreiranje izvještaja u samo nekoliko klikova, bez formula i programiranja. Jednostavno se dodaje u Vašu Excel ili Power BI bazu podataka.

Zebra BI vizuali su certificirani od strane Microsofta, što potvrđuje da poštuju najstrože sigurnosne standarde i prate svjetsku razinu najboljih tehnoloških praksi.

 

 

Uz navedeno, Zebra BI podržava kreiranje izvještaja prema međunarodnim standardima poslovne komunikacije „International Business Communication Standards (IBCS)“.

 

 

Prednosti su:

  • Dinamični grafikoni koji se mijenjaju s promjenom podataka
  • Mogućnost dijeljenja s drugim uređajima
  • Dostupnost na više jezika
  • Podržava regionalne postavke (npr. oblikovanje brojeva)
  • Mogućnost kreiranja višestrukih grafova u samo 2 klika
  • Sinkronizirano skaliranje grafikona

 

Primjer izvještaja s višestrukim grafikonima izrađenima u Zebri BI

Izvor: Zebra BI

 

Neki od korisnika Zebre BI su:

       

Iznimno nam je drago što ovim partnerstvom možemo Zebru približiti i Vama te Vam pomoći da vizualno unaprijedite svoje izvještaje, da ih izrađujete brže i da donosite bolje poslovne odluke.

Naučite izrađivati izvještaje sukladno IBCS pravilima za profesionalnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija pomoću Zebre BI u Excelu na edukaciji IBCS® sa Zebra BI koja će se održati u četvrtak, 25.03.2021. Predavač će biti dr. sc. Mladen Meter, certificirani IBCS trener i konzultant.

 

 

Detaljan sadržaj i prijavnicu na edukaciju možete pronaći na: https://www.poslovnaucinkovitost.eu/aktualne-edukacije/cijena/ibcs-sa-zebra-bi

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 Novosti - Arhiva