23. 04. 2019.
[GOSTUJUĆE PREDAVANJE] 18. Adriatic Kontroling Konferencija u Sloveniji

25. – 26. travnja 2019. godine se u organizaciji CRMT d.o.o. u Parku Postojnska jama u Sloveniji održava 18. Adriatic Kontroling Konferencija.

Tijekom sljedećih nekoliko godina, svi ćemo se suočiti sa sveobuhvatnim i uzbudljivim procesom transformacije, uključujući kontrolore. Digitalizacija je već promijenila naše živote, ali otvara brojne mogućnosti i prilike za poslovanje u svim aktivnostima danas i budućnosti. Ključna pitanja budućnosti su nesumnjivo upravljanje ljudima, komunikacija, preuzimanje odgovornosti, pravi ljudi na pravim poslovima, odgovarajuća motivacija i obuka zaposlenika, učinci digitalizacije i sveprisutnost društvenih mreža. Suradnja je jedna od važnih vrijednosti menadžera i kontrolora i može imati važan učinak, mnogo važniji od neumornog praćenja odstupanja od plana.

Zbog svega navedenog, Controlling Intelligence je tema 18. Adriatic Kontroling Konferencije.

Na konferenciji će se govoriti o:

  • najnovijim trendovima u poslovanju
  • upravljanju i kontroli
  • poslovnoj inteligenciji
  • naprednoj analitici
  • velikim podacima i digitalizaciji
  • izvještavanju, vizualizaciji i nadzornim pločama
  • kompetencijama kontrolera danas i budućnosti.

Dr. sc. Mladen Meter, konzultant i direktor iz Poslovne učinkovitosti d.o.o., će na konferenciji održati predavanje na temu Suradnja menadžmenta i kontrolinga u Hrvatskoj. Govorit će o važnosti suradnje menadžera i kontrolera, procesu odlučivanja i ključnim kompetencijama koje su nužne za proces odlučivanja te predstaviti rezultate istraživanja o suradnji menadžmenta i kontrolinga u Hrvatskoj koje je Poslovna učinkovitost d.o.o. provela 2018. godine i predstavila u knjizi Kontroling u praksi - Menadžment i kontroling.

Na konferenciji će se tijekom dva dana ispreplesti profesionalni sadržaji uz druženje i razmjenu iskustava, a prvu večer će biti raznovrstan društveni program s iznenađenjima i nagradama partnera konferencije.

Više detalja i prijavnicu na konferenciju možete pronaći na ovome linku.

 
 Novosti - Arhiva