18. 01. 2019.
[FACT ACADEMY-FINANCE] Gostujuće predavanje Zorana Stankovića, potpredsjednika Atlantic Grupe d.d.

U suradnji s Horváth Akademie i EBS Universität für Wirtschaft und Recht, Poslovna učinkovitost Vam nudi FACT Academy, program za obrazovanje CFO-a budućnosti.

Program se sastoji od 4 područja (Finance, Accounting, Controlling, Tax) od kojih se svaki dijeli na 2 modula. Svaki modul održava se tijekom dva dana od 17:30-20:30. Nakon završetka svih edukacijskih modula, u završnom modulu koji će se održati 11. i 12.06.2019., polaznici razmjenjuju i utvrđuju znanje kroz projektni rad, coaching, mentorstvo i umrežavanje.

Više informacija o sadržaju i pojednim radionicama iz programa FACT Academy možete pogledati ovdje.

FACT Academy - Finance je prva od četiri radionice iz Fact Academyja.

Sadržaj i raspored radionice Finance prikazan je u slici niže.

Više informacija i prijavnicu na prvu radionicu "Finance", a na kojoj ćemo imati gostujuće predavanje Zorana Stankovića, potpredsjednika Atlantic Grupe d.d. možete pronaći ovdje.

RENOMIRANI GOST PREDAVAČ IZ POSLOVNE PRAKSE - NAJBOLJI FINANCIJSKI DIREKTOR

Zoran Stanković se Atlantic Grupi pridružuje u veljači 2007. godine na mjestu člana Uprave odgovornog za Financije. Prethodno je tri godine proveo u Plivi na mjestu Izvršnog direktora kontrolinga Grupe zaduženog za koordinaciju i nadzor financijskog poslovanja Plivine mreže kompanija u zemlji i inozemstvu. Prije dolaska u Plivu od 1995. do 2003. godine je radio u Arthur Andersenu i Ernst & Youngu kao stariji menadžer za reviziju zadužen za velike klijente. Član je međunarodnog udruženja The Association of Chartered Certified Accountants. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.


 

TEME PREDAVANJA:
- O Atlantic Grupi – kratki osvrt
- Organizacija Financija Atlantic Grupe
- Uloga Financijskog direktora/CFO-a

 
 Novosti - Arhiva