05. 02. 2019.
16. CFM Club Event

POZIVNICA

Drago nam je da Vas možemo obavijestiti da smo nakon 15 uspješno održanih Controlling&Finance Afterwork-a odlučili ovaj susret preimenovati u CFM Club Evente koji su predviđeni za članove CFM Cluba te su za njih besplatni, a za ostale prijavljene sudionike naknada iznosi 190,00 HRK + PDV.

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

CFM CLUB EVENT

Susret članova CFM Cluba održat će se 13. veljače 2019. s početkom u 18:30 sati u novim prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat.

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

Zbog ograničenog broja sudionika predlažemo da se prijavite i zauzmete svoje mjesto na vrijeme. Na CFM Club Event se možete prijaviti ovdje.

TEMA PREDAVANJA NA 16. CFM CLUB EVENTU

Na 16. CFM Club Eventu Zoran Stanković, potpredsjednik Atlantic Grupe d.d., održat će predavanje.

Teme predavanja će biti:

  • O Atlantic Grupi – kratki osvrt
  • Organizacija Financija Atlantic Grupe
  • Uloga Financijskog direktora/CFO-a

 

Zoran Stanković se Atlantic Grupi pridružuje u veljači 2007. godine na mjestu člana Uprave odgovornog za Financije. Prethodno je tri godine proveo u Plivi na mjestu Izvršnog direktora kontrolinga Grupe zaduženog za koordinaciju i nadzor financijskog poslovanja Plivine mreže kompanija u zemlji i inozemstvu. Prije dolaska u Plivu od 1995. do 2003. godine je radio u Arthur Andersenu i Ernst & Youngu kao stariji menadžer za reviziju zadužen za velike klijente. Član je međunarodnog udruženja The Association of Chartered Certified Accountants. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

 

 
 Novosti - Arhiva