06. 12. 2016.
IBCS SAP seminar: Semantic Notation – The Next Big Thing in BI?

IBCS SAP seminar Brionka d.d


Ponosni smo što možemo objaviti da je naš 1. polaznik 1. generacije Kontroling akademije, mr. sc. Dalibor Brnos, inače direktor poduzeća Brionka d.d., uspješno završio IBCS SAP online seminar „Semantic Notation – The Next Big Thing in BI?“.

Predavači ovog seminara su bili Prof. Dr. Rolf Hichert i Dr. Jürgen Faisst, a dvotjedni online seminar je održan u periodu od 11.10.2016. do 09.11.2016. Prvi tjedan seminar je pokrivao područje „Need for Semantic Notation“ a drugi tjedan „The SUCCESS formula of IBCS®“.

Seminaru je pristupilo preko 5.500 kandidata iz više od 100 zemalja, a Dalibor Brnos je testove riješio sa maksimalnih 60 bodova (100%) čime je ušao u Top 5% kandidata, a svega 979 kandidata je riješilo preko 50%.

Dalibor Brnos je izuzetno zadovoljan konceptom i izvedbom ovog seminara i svakome bi preporučio ovaj tip edukacije. Preporučuje korištenje IBCS standarda u izradi poslovnih izvještaja i prezentacija koje i sam koristi već nekoliko godina.

I Poslovna učinkovitost posjeduje certifikat IBCS konzultanta.

HICHERT®IBCS Certified Consultants (HCC) odnosno HICHERT Certified Consultants (do 31.12.2013.) – su konzultanti koji imaju višegodišnje praktično iskustvo u kontrolingu odnosno projektima poslovnih informacijskih sustava i poslovne inteligencije. Oni su pohađali i uspješno završili program za primjenu HICHERT®SUCCESS pravila i IBCS standarda kod HICHERT+FAISST i jednom godišnje se recertificiraju.

HICHERT®IBCS CERTIFIED CONSULTANT

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 
 Novosti - Arhiva