26. 10. 2018.
[NAJAVA] 15. Controlling & Finance Afterwork

CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK omogućuje razmjenu profesionalnih iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje stručnjaka iz kontrolinga i financija, a 15. po redu održat će se u srijedu 14.11.2018. s početkom u 18:00 sati u novim prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat, a u suorganizaciji s Adactom d.o.o.

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

Na 15. Controlling & Finance Afterworku Milan Listeš, voditelj BI odjela u poduzeću Adacta d.o.o., održat će polusatno besplatno predavanje na temu: JE LI KONTROLING IZGUBIO KONTROLU?

Glavne točke predavanja će biti:

  • Je li kontroling izgubio kontrolu ili ju možda u prosječnom hrvatskom poduzeću nikada nije ni imao?
  • Neefikasni interni procesa u kojima često prednjači kontroling.
  • Izvještavanje je samo jedna od osam komponenti koji čine svakodnevicu uspješnog kontrolera
  • Signali da kontroling većinu vremena troši na ručno prikupljanje i obradu podataka, a manji dio na analizu prikupljenih podataka

U ovom predavanju nećemo s vama podijeliti magičan štapić već Adactina iskustva i primjere kako smo kod naših klijenata riješili neke od gore navedenih problema te odjele kontrolinga pripremili za brža zatvaranja mjeseca, kraće procese revizije te im dali kontrolu nad procesima financijskog kontrolinga i menadžerskog izvještavanja.

Predavač:

Milan Listeš,
Voditelj BI odjela u poduzeću Adacta d.o.o.

Stručnjak na području savjetovanja i uvođenja sistema za poslovnu analitiku u različitim poslovnim procesima i nivoima poslovanja. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu 2011. godine, a potom i na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2013. godine. U poduzeću Adacta zadužen je za prodaju QlikView rješenja unutar poslovnog odjela Business Intelligence. Osim toga radi na implementaciji i vođenju BI projekata u industrijama distribucije, proizvodnje i maloprodaje.

 

 

Organizator:

Sponzor:

 

Napomena:​
Controlling & Finance Afterwork je javni događaj te će se sadržaj Afterwork-a snimati i fotografirati.

 

Ukoliko ne dobijete potvrdu web stranice da je prijava uspješno zaprimljena, molimo Vas da se prijavite na broj telefona 01/ 2304-571 ili putem e-mail-a na info@poslovnaucinkovitost.eu.

POPUSTI
5% za članove Kluba kontrolera i naše dosadašnje polaznike
10% za 2 polaznika iz istog poduzeća
15% za 3 i više polaznika iz istog poduzeća
*Popusti se ne zbrajaju te je prilikom prijave potrebno u polju „Napomena“ navesti osnovu po kojoj se ostvaruje mogući popust

Polja označena sa * znakom su obavezna.
 Novosti - Arhiva