05. 05. 2016.
PRIPREMA ZA DOBIVANJE CMA CERTIFIKATA

Od 14. do 16.04.2016. je u Westinu Zagreb u organizaciji Poslovne učinkovitosti održana priprema za CMA - Certified Management Accountant Level 1.

CMA - Certifikat iz menadžerskog računovodstva je vrhunski svjetski priznat certifikat koji dokazuje Vaše sposobnost upravljanja računovodstvom i financijama koja je potrebna u suvremenom poslovanju.
Kao što CFA (Chartered Financial Analyst) u bankovnoj industriji i CPA (Certified Public Accountant) u revizorskim poduzećima, tako i CMA postavlja visoke profesionalne standarde, ali u području menadžerskog računovodstva i kontrolinga.

CMA je razvio Institut menadžerskih računovođa (IMA), svjetska udruga računovođa i financijskih djelatnika. IMA broji više od 60,000 članova diljem svijeta te se zalaže za širenje profesionalnih vještina, bolje upravljanje organizacijama i unapređenjem poslovnih karijera u području menadžerskog računovodstva i kontrolinga.

IMA

U posljednjih 40 godina je više od 30.000 profesionalaca u svijetu prepoznalo, stručno se usavršavalo i pristupilo CMA certificiranju, što najbolje pokazuje praktičnu vrijednost ovog certifikata.

Priprema za Level 2 CMA će se u organizaciji Poslovne učinkovitosti održati od 17.11. – 19.11.2016. u Zagrebu.

Važna informacija: Treninzi za Level 1 i 2 se mogu pohađati neovisno jedan o drugome.

Pogledajte slike s pripreme za CMA - Level 1:

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.
 
 
 Novosti - Arhiva