25. 10. 2016.
Održan 11. Controlling & Finance Afterwork

CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK omogućuje razmjenu profesionalnih iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje stručnjaka iz kontrolinga i financija, a 11. po redu održao se u utorak 25.10.2016. godine  s početkom u 18:30 sati u Westinu Zagreb na 17. katu u dvorani Uvertira.



Na 11. Controlling & Finance Afterworku dr. sc. Mladen Meter, konzultant za kontroling i financije, održao je kratko 30-minutno iznimno aktualno predavanje na temu:

KAKO USPJEŠNO IMPLEMENTIRATI KONTROLING U PODUZEĆU?

Poslovna učinkovitost je uspješno implementirala odnosno unaprijedila funkciju i procese kontrolinga u brojnim poduzećima, a ovaj događaj je bio iznimna prilika za razmjenu iskustava za sve one koji žele u svojoj organizaciji uvesti odnosno unaprijediti kontroling.  

5 GLAVNIH PITANJA iz sadržaja prezentacije:

  1. ZAŠTO je kontroling potreban poduzeću?
  2. ŠTO je sadržaj kontrolinga?
  3. KAKAV je zahtijevani profil djelatnika u kontrolingu?
  4. KOJI su preduvjeti za uspješnu implementaciju kontrolinga?
  5. KAKO organizirati i uspješno provesti projekt implementacije kontrolinga?


Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

Prezentaciju Kako uspješno implementirati kontroling u poduzeću možete preuzeti OVDJE (PDF, 1,4 MB)

 

Organizator:

Poslovna učinkovitost


Ukoliko želite naučiti više o samom uvođenju i organizaciji kontrolinga, prijavite se na našu radionicu "Koncepcija, uvođenje i organizacija kontrolinga" koja će se održati 04.11.2016. u Westinu Zagreb.
 

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.