26. 08. 2016.
[MEĐUNARODNA STUDIJA] Kontroling standardi u praksi

Iskreno zahvaljujemo svima koji su dosad ispunili upitnik o kontroling standardima u praksi te Vas pozivamo za dodatnu pomoć kako bismo bili prvi u Europi po doprinosu u praćenju kontroling standarda u praksi!

Uptinik je moguće ispuniti do 11.09.2016.

Koristi za Vas i Vaše poduzeće sudjelovanjem u ovom međunarodnom istraživanju su:

dobit ćete besplatni završni izvještaj sa svim relevantnim rezultatima studije, a time ekskluzivni uvid u praksu korištenja kontroling standarda
moći ćete ocijeniti polaznu točku u Vašem vlastitom poduzeću za optimiziranje organizacije i procesa kontrolinga.

Za iskazivanje Vašeg cijenjenog mišljenja molimo Vas koristite online upitnik u nastavku:
http://www.unipark.de/uc/Team_Admin_SIIE/31cb/ 

International Group of Controlling (IGC) je međunarodna kontroling institucija koja razvija i intezivira primjenu kontroling standarda u poslovnoj praksi. U suradnji s brojnim međunarodnim poduzećima, istraživačkim institucijama, konzultantima i sveučilištima razvili su i objavili različite kontroling standarde.  
IGC želi u suradnji s renomiranim visokim školama, dokazanim praktičarima i konzultantskim kućama istražiti u kojoj mjeri su etablirani kontroling standardi u praksi, a kako bi se u budućnosti još preciznije usmjerio njihov daljnji razvoj.



S informacijama koje ćete nam unosom u ovaj upitnik staviti na raspolaganje, postupat će se na strogo povjerljiv način. Rezultati studije će biti objavljeni isključivo u agregiranom obliku. Donošenje zaključaka za pojedina poduzeća ili za osobe neće niti na jednom mjestu biti moguće.


Iskreno zahvaljujemo na Vašem vremenu i vrijednom doprinosu.

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.