15. 09. 2015.
[ZADNJI DAN ZA PRIJAVE] 8. Controlling & Finance Afterwork

Petak, 18.09.2015. je krajnji rok za prijave za sudjelovanje na 8. controlling & Finance Afterworku.

 

8. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK predstavlja redovitu razmjenu profesionalnih iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje stručnjaka iz kontrolinga i financija, a održat će se u četvrtak 24.09.2015. godine ovaj put već s početkom već u 16:00 sati za koga je moguće, a molimo Vas da nam se priključite kao i inače najkasnije do 18:30 sati u Lido dvorani na Jarunu.

Iskoristite priliku da se u ugodnoj i neformalnoj atmosferi sretnete s kolegama koje već poznajete te upoznajte nove kolege i potencijalne buduće poslovne suradnike.

Na 8. Controlling & Finance Afterworku kratko 30-minutno predavanje na temu:

SUSTAVI ZA PODRŠKU KONTROLINGU TEMELJENI NA IBM COGNOS TEHNOLOGIJI

  • Suština sustava za podršku kontrolingu – kada i za što su nam potrebni
  • Čimbenici uspješnosti implementacije takvih sustava
  • Kriteriji za odabir pravog alata za implementaciju
  • IBM Cognos – potpuna podrška od planiranja, izvještavanja i analize do strateškog menadžementa


održat će gospođa Slađana Krpić, dipl. oec., direktorica konzaltinga za performance management u poduzeću Poslovna inteligencija.

Slađana je diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i stručno se usavršavala u području kontrolinga, informacijskih sustava za potporu odlučivanju te menadžmenta kroz niz edukacija i seminara (Kontroling akademija, IBM Cognos stručne edukacije, International Trade management...). Praktično iskustvo stječe kroz brojne projekte na kojima sudjeluje na poziciji konzultanta u Poslovnoj inteligenciji d.o.o. od 2005. godine, gdje 2010.  postaje Direktorica konzaltinga za područje performance managementa. Odgovorna je za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje složenih informacijskih sustava za potporu odlučivanju. Pod njezinom nadležnošću je rad Performance management odjela uključujući upravljanje ljudskim resursima i projektima te tehničke pre-sales aktivnosti.


Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

Besplatno sudjelovanje na ovom mjesečnom događaju (uz obvezatnu prethodnu prijavu do navedenog roka) je moguće za:

       - sve one koji su barem jednom koristili edukacijske odnosno savjetodavne usluge Poslovne učinkovitosti
       - članove „Kluba kontrolera“
       - suradnike Poslovne učinkovitosti.
 
Krajnji rok za prijave za sudjelovanje je 18.09.2015., a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail: info@poslovnaucinkovitost.eu, odnosno telefon:
01 2304 571571.

Radujemo se zajedničkom druženju u četvrtak 24.09.2015. i do tada vas srdačno pozdravljamo.

Organizator:

Sponzori:

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.