08. 06. 2015.
Dodijeljene besplatne kotizacije za 6. Kontroling konferenciju

Za kvalitetno određivanje i planiranje poslovnih ciljeva potrebno je na kvalitetan način ocijeniti potrebe tržišta, uzeti u obzir mogućnosti poduzeća da zadovolji iste, kao i suvremene trendove, ali i alternativno uspostavljanje moguće drugačijeg od postojećeg, tj. inovativnog, poslovnog modela poslovanja. U navedenome od pomoći mogu biti suvremeni i inovativni pristupi u poslovnom planiranju.

Organizacijom kontroling konferencije, na temelju rezultata empirijskog istraživanja te izlaganja renomiranih stručnjaka iz poslovne prakse, želimo dati praktične preporuke, kako bi se poboljšala postojeća razina kvalitete planiranja, analiziranja i izvještavanja u poduzećima.

Za osobe koje su ispunile upitnik za empirijsko istraživanje o planiranju, analiziranju i izvještavanju u hrvatskim poduzećima, osigurali smo mogućnost besplatnog pohađanja kontroling konferencije.

5 dobitnika besplatnih kotizacija za  kontroling konferenciju su:
1. Miroslav Grgec, Inter Cars d.o.o.
2. Valentina Milevoj, Luks d.o.o.
3. Danijel Paliska, Collegium putovanja d.o.o.
4. Lidija Švetak, Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o.
5. Damir Veizović, Arenaturist d.d.
 

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u istraživanju te Vas srdačno pozdravljamo do susreta na 6. KONTROLING KONFERENCIJI: Planiranje, analiziranje i izvještavanje, 10.06.2015. u Esplanade Zagreb Hotelu.

Vaša Poslovna učinkovitost

 
Da li vam se svidio stručni tekst?
Prijavite se za redovito primanje obavijesti iz kontrolinga, financija i menadžmenta.