CAP-CONTROLLING ADVANCED PROGRAM

CAP – CONTROLLING ADVANCED PROGRAM

Certificirani napredni kontroling program za stjecanje međunarodnog certifikata Advanced Business Controller

 

Praktični kontroling program za stjecanje certifikata Advanced Business Controller

NAPOMENA: Sva predavanja se održavaju na hrvatskom jeziku.

U suradnji sa Horváth Akademie iz Njemačke Poslovna učinkovitost Vam nudi certificirani kontroling program za iskusne kontrolere i menadžere koji se tematski nastavlja na već etablirani međunarodno certificirani kontroling program Kontroling akademije Poslovne učinkovitosti za stjecanje certifikata Certified Controller.

Ciljna grupa

CAP – Controlling Advanced Program namijenjen je kontrolerima i menadžerima, koji već posjeduju višegodišnje iskustvo i znanja iz kontrolinga, te žele steći dodatna aktualna praktično orijentirana znanja.
Ciljna skupina su također apsolventi Kontroling akademije Poslovne učinkovitosti i ekvivalentnih kontroling programa s bogatim iskustvom u kontrolingu i poslovnoj praksi.

Sadržaj

Program za stjecanje međunarodnog certifikata Advanced Business Controller se sastoji od 5 obveznih modula u trajanju od po 2 dana. U okviru CAP – Controlling Advanced Programa na raspolaganju je i 5 izbornih modula, također u trajanju od po 2 dana, gdje pohađanje 1 izbornog modula može zamijeniti pohađanje 1 obveznog modula.
Pohađanje modula iz programa CAP – Controlling Advanced Program možete fleksibilno birati prema osobnim potrebama i željama, mjestu i vremenu održavanja.
Edukacije programa traju od 9:00 – 16:30 sati te obuhvaćaju dvije 15-minutne pauze za kavu i 60-minutnu pauzu za ručak. U kotizaciju programa uključeni su svi materijali za praćenje programa i učenje, certifikat, ručak i osvježenja tijekom pauze.
U cijenu programa za certifikaciju uključeno je 5 obveznih modula od po 2 dana, u ukupnom trajanju od 10 dana.

Detaljnije informacije o sadržaj možete pronaći u nastavku:

1. MODUL
Kontroler kao partner menadžmentu     

2. MODUL
Upravljanje ključnim pokazateljima poslovanja    

3. MODUL
Strateški menadžement iz perspektive kontrolera 

4. MODUL
Moderno budžetiranje                                                    

5. MODUL
Izvrsnost u upravljanju poslovnim procesima          

6. MODUL
Kontroling u volatilnom vremenu                                

7. MODUL
Upravljanje i kontroling inovacija                                 

8. MODUL
Financijski kontroling                                                      

9. MODUL
Kontroling u nabavi                                                       

10. MODUL
Kvantitativno vrednovanje strateških opcija         

Način na koji je koncipiran CAP – Controlling Advanced Program nudi Vam željenu fleksibilnost. Odaberite obvezne module programa, pristupite certifikaciji i steknite međunarodni kontroling certifikat Advanced Business Controller. Takvim odabirom steći ćete također i cjenovne pogodnosti. Želite li pak produbiti svoje znanje samo iz određenih područja kontrolinga, možete jednostavno odabrati za Vas prikladne pojedinačne module. Naravno, ukoliko se kasnije odlučite, možete naknadno pristupiti postupku certifikacije.   

Ispit za stjecanje certifikata Advanced Business Controller

Preduvjet za pristupanje ispitu za stjecanje certifikata je pohađanje obveznih 5 modula CAP – Controlling Advanced Programa odnosno stjecanje najmanje 10 bodova, pri čemu se za svaki modul dodjeljuju 2 boda. Pohađanje 1 izbornog modula može zamijeniti pohađanje 1 obveznog modula.  
Certifikacija za certifikat Advanced Business Controller se provodi kroz izradu i prezentaciju završnog rada pred komisijom koja se sastoji od članova Horváth Akademie iz Njemačke i Poslovne učinkovitosti.
Prijave za ispit se zaprimaju najkasnije 3 mjeseca prije datuma ispita, a završni rad s obrađenim slučajem iz poslovne prakse se dostavlja najkasnije 2 mjeseca prije datuma ispita.
Cilj završnog rada je da se instrumenti i metode kontrolinga, koje su sadržane u CAP – Controlling Advanced Programu, obrade na praktičnom slučaju iz poslovne prakse.
Postoji mogućnost jednog ponavljanja ispita.     

Nakon završetka programa CAP – Controlling Advanced Programa, zainteresirani polaznici mogu se prijaviti za polaganje ispita za stjecanje Advanced Business Controller certifikata.

Cijena polaganja ispita:

  • 1.500 HRK + PDV (1. izlazak na ispit)
  • 1.000 HRK + PDV (2. izlazak na ispit).

Praktična akreditacija

CAP- Controlling Advanced Program provodi se kroz zajedničku certifikaciju članova Horváth Akademie iz Njemačke i Poslovne učinkovitosti.
Na ovaj način je programu osigurana praktična akreditacija kroz kvalitetnu strukturu i sadržaj programa, kao i kroz primijenjene standarde kvalitete i praktične primjenjivosti.  
Za postizanje temeljnog cilja ovog programa kroz njegovo izvođenje i sam postupak certifikacije, posebna pozornost i sustav vrednovanja je usmjeren na povezivanje sadržaja programa i njegove primjene na praktičnim primjerima i  slučajevima iz poslovne prakse.

Koristi za polaznike

Hidden Champions in Controlling: Ime Horváth & Partners kod top menadžera u Njemačkoj vrijedi kao prva adresa za ekspertize iz područja kontrolinga i financija. To potvrđuju i rezultati provedene studije „Hidden Champions des Beratungsmarktes“ Prof. Dr. Dietmara Finka peti put za redom. Učite od broja 1.
 

Best Practice: Uspješni primjeri iz poslovne prakse omogućuju poboljšanja u području vlastitog interesa i rada. U certificiranom programu predstavljamo veliki broj Best Practices primjera rješenja za Vaše poduzeće.
 

 

Primjena u praksi: Kroz projekte naših konzultanata u raznim poduzećima i industrijama upoznati smo s izazovima s kojima se poduzeća suočavaju. Profitirajte također kroz naš certificirani program s našom ekspertizom i praktično primjenjivim sadržajima u praksi.

 Usavršavanje prilagođeno Vašim zahtjevima: Kao polaznik našeg certificiranog programa možete birati između 10 2-dnevnih modula. Na taj način dobivate mogućnost da osobno prilagodite usavršavanje prema vlastitim željama i potrebama.

 

 

State of the Art praktične kontroling edukacije: Horváth & Partners je međunarodna konzultantska kuća s više od 700 konzultanata širom svijeta, a specijalizirani su, i posjeduju brojne reference za projekte u području kontrolinga, financija i menadžmenta. Višestruki su dobitnici brojnih renomiranih priznanja za svoj konzultantski i edukacijski rad kao što su: „Hidden Champion des Beratungsmarktes“, „Best of Consulting“ – WirtschaftsWoche, Top-Inovator i dr. Edukacije Horváth Akademie su prepoznatljive po tome što sadrže specifična znanja i iskustva koja su rezultat višegodišnjeg konzultantskog rada.

 

Učenje u malim grupama: Kako bi se postigao optimalan transfer znanja, edukacije se provode u malim grupama. Tako se predavači mogu na optimalan način posvetiti individualnim pitanjima polaznika i razgovarati o praktičnim primjerima iz svakodnevne poslovne prakse.


 

Održivo znanje kroz podršku pri implementaciji: S ciljem da se sadržaji edukacija još efektivnije implementiraju u svakodnevnu poslovnu praksu polaznika, kao dodatak kod velikog broja edukacija, nudimo mogućnost individualne podrške. Na taj način se sadržaji edukacije povezuju s Vašim osobnim zahtjevima i vežu se uz Vaše specifične izazove.

 

Međunarodni certifikat: Nakon pohađanja najmanje obveznih modula CAP – Controlling Advanced Programa, moguće je pristupiti certifikaciji za certifikat Advanced Business Controller koja se provodi kroz izradu i prezentaciju završnog rada pred komisijom koja se sastoji od članova Horváth Akademie iz Njemačke i Poslovne učinkovitosti.

 
 

Ukoliko ste zainteresirani za otvorenu edukaciju ispunite dolje navedena polja kako bismo Vas mogli pravovremeno obavijestiti o terminu održavanja. Ukoliko Vas pak ima više od petero, u mogućnosti smo doći k Vama i organizirati in-house edukaciju na željenu temu. Odaberite područje Vašeg interesa i kliknite na gumb pošalji.

  •   
  •   
 
Sve edukacije
 Edukacije