Kontroling u volatilnom vremenu

CERTIFICIRANI PROGRAM I RADIONICA         

Moguće pojedinačno pohađanje

6. MODUL: Kontroling u volatilnom vremenu

Kako možete pomoću dinamičkog sustava upravljanja u volatilnom vremenu ostati uspješni


Ciljevi i koristi

Na ovoj edukaciji pripremit ćete se na sustavan način kako da iz perspektive kontrolera, korištenjem sustava planiranja i kontrolinga, savladate izazove koje donose promjenljiva tržišta.
Naučit ćete kako pratiti i upravljati rastućom volatilnosti, koja utječe na poslovanje poduzeća, kako prepoznati i kako diskutirati o temeljnim pitanjima za kontroling i menadžment, kako bi bili u mogućnosti na primjeren način reagirati i donijeti odluke koje su usmjerene na budućnost.
Uzimajući u obzir izmijenjenu poslovnu situaciju, bit ćete u mogućnosti postaviti nove postavke za stratešku analizu i razvoj strategije, a korištenjem suvremenih metoda moći ćete efikasno upravljati poslovanjem.

Edukacija traje od 9:00 – 16:30 sati te obuhvaća dvije 15-minutne pauze za kavu i 60-minutnu pauzu za ručak. U kotizaciju su uključeni svi materijali za praćenje programa i učenje, certifikat, ručak i osvježenja tijekom pauze.

Sadržaj

  • Volatilnost: definicija, značaj i ograničenja, izazov za menadžment i kontroling
  • Mjerenje uspješnosti poslovanja poduzeća: EVA Reloaded
  • Strateška analiza: umreženo razmišljanje i analiza trend-učinak
  • Razvoj strategije: poslovno modeliranje, poslovno planiranje s tehnikom scenarija i analizom senzitivnosti
  • Strateški ciljni sustav: BSC Reloaded

Ova edukacija je dio programa CAP – Controlling Advanced Program kojeg zajednički certificiraju Horváth Akademie iz Njemačke i Poslovna učinkovitost.
  
Na edukaciju je moguće prijaviti se i pojedinačno, kao i in-house, čime se dobivaju 2 od ukupno 10 potrebnih bodova za pristupanje procesu certifikacije za Advanced Business Controller (ABC).

 

Ukoliko ste zainteresirani za otvorenu edukaciju ispunite dolje navedena polja kako bismo Vas mogli pravovremeno obavijestiti o terminu održavanja. Ukoliko Vas pak ima više od petero, u mogućnosti smo doći k Vama i organizirati in-house edukaciju na željenu temu. Odaberite područje Vašeg interesa i kliknite na gumb pošalji.

  •   
  •   
 
Sve edukacije
 Edukacije