[CERTIFIKACIJA] HICHERT®IBCS CERTIFIED CONSULTANT (HCC)

Dr. Mladen Meter je stekao HCC certificat za primjenu IBCS (International Business Communication Standards) standarda za profesionalnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija.

Dr. Mladen Meter je uspješno završio program za primjenu SUCCESS pravila za profesionalnu izradu poslovnih izvještaja i prezentacija kod HICHERT+PARTNER (od sada pod imenom HICHERT+FAISST). Posjeduje višegodišnje iskustvo u području kontrolinga (planiranja, analiziranja, izvještavanja), financija i poslovnih informacijskih sustava.
 
HICHERT®IBCS Certified Consultants (HCC) odnosno HICHERT Certified Consultants (do 31.12.2013.) – su konzultanti koji imaju višegodišnje praktično iskustvo u kontrolingu odnosno projektima poslovnih informacijskih sustava i poslovne inteligencije. Oni su pohađali i uspješno završili program za primjenu HICHERT®SUCCESS pravila i IBCS standarda kod HICHERT+FAISST i jednom godišnje se recertificiraju.

Kratki životopis Dr. Mladena Metera i njegove primjere za izradu poslovnih izvještaja i prezentacija u PowerPoint-u možete pogledati na sljedećem linku:
                                         
CERTIFICATIONS > CONSULTANTS > MLADEN METER

Za naše usluge:
•  poslovnog savjetovanja (Izrada i unapređenje poslovnih izvještaja i prezentacija)
•  poslovne edukacije (Profesionalni menadžerski izvještaji i prezentacije prema IBCS standardima)
•  primjene IT alata za menadžersko izvještavanje i vizualizaciju podataka (Excel Templates for Professional Management Reporting, Chart Me, Zebra BI, Think Cell i dr.)
prema HICHERT®SUCCESS pravilima i IBCS standardima možete nas kontaktirati na ovaj e-mail.