Datum i mjesto održavanja:
Četvrtak, 12.09.2019.
Zagreb
Rok za prijavu:
Utorak, 10.09.2019.
 
Upravljanje prodajnim rezultatima - Google Update

Opis:

Internetskim oglašavanjem postiže se mjerljiv i snažan rast prodaje. Bez obzira nudite li uslugu ili proizvod i bez obzira trgujete li lokalno, globalno ili ciljano samo u nekim državama ili regijama. Google Ads je sustav oglašavanja koji se odvija na Google-u, najvećoj svjetskoj tražilici.  Da bi znali izvući najveću korist iz Google Ads oglašavanja, potrebno je razumjeti mogućnosti i ograničenja sustava. Na ovom seminaru ćete naučiti pokrenuti kampanju i postaviti parametre kampanje tako optimizirate dobiveno spram uloženog, praktično odmah.
Ako već koristite Google Ads oglašavanje ili Vam to netko radi, jeste li sigurni da to ne može biti efikasnije? Želite li razumjeti neke brojke koje se u Google Ads sustavu mogu pročitati, svakako poslušajte ovaj seminar. Nakon odslušanog semianra lakše ćete doseći potencijalnog kupca kada traži Vaš proizvod ili uslugu. Ako se već oglašavate Google AdWords-om ili Vam netko upravlja kampanjom, naučiti ćete koja pitanja treba postaviti na temelju kojih brojki i kako možda smanjiti ulaganje uz iste ili čak bolje rezultate. Najkraće - razumjet ćete kako sustav radi i možete li efikasnije ulagati svoj novac u poboljšanje poslovnih rezultata. Ukoliko nemate na raspolaganju beskonačan proračun za oglašavanje ili povećanje prodaje onda je ovo seminar za Vas. Naučiti ćete kako efikasno ulagati u Google Ads sustav tako da već i malim ulaganjem postignete dobre povrate. Naučiti ćete 'čitati' što Vaši kupci žele i gdje to pronaći. Najvažnije, naučiti ćete kako na Google tražilici biti bolji od konkurencije.

Ciljevi:
Cilj ove radionice je kroz više praktičnih primjera i kroz rad na praktičnim vježbama upoznati sudionike s pojmovima i sadržajem poslovnog planiranja, organizacijom procesa poslovnog planiranja, analizom poslovnog okruženja i definiranjem strateških ciljeva, izradom poslovnog plana, financijskom analizom poslovnog plana te mjerenjem i izvještavanjem o ostvarenju planskih veličina. U kotizaciju edukacije uključeni su materijali, certifikat Poslovne učinkovitosti o pohađanju stručnog usavršavanja, ručak i osvježenja tijekom pauze.

Kome je namijenjena:

 • Voditeljima ili djelatnicima u marketingu koji koriste digitalne kanale
 • Malim poduzetnicima koji sami oglašavaju svoje poslovanje
 • Studentima marketinga koji žele uhvatiti korak


SADRŽAJ I RASPORED

08:30 - 09:00  Registracija i preuzimanje materijala
09:00 - 10:30 

 • Trikovi u Google tražilici
 • Postavljanje i pokretanje Google Ads kampanje
 • Kojim alatima istražiti tržište?


10:30 - 10:45  Stanka za kavu
10:45 - 12:15 

 • Što je dobar oglas i kako ga sjediniti s ključnim riječima?
 • SERP, remarketing, DSA, RSLA, EXACT-PHRASE-BROAD KW, CTR, CPA, CPM


12:15 - 13:15  Stanka za ručak
13:15 - 14:45 

 • Kako nam Ads sustav može pomoći da se 'popnemo' u organskim rezultatima
 • Koje podatke treba čitati svaki dan, koje jednom tjedno, a koje je dovoljno i jednom mjesečno?


14:45 - 15:00  Stanka za kavu
15:00 - 16:30 

 • Vrste AdWords izvještaja i čitanje želja i potencijala tržišta
 • Kako pokrenuti oglasnu kampanju na Youtube ili GMAIL sustavu?
 
Miroslav Varga
 

Miroslav Varga jedan je od nekolicine GCT - Google Certified Trainer u Google Adriatics regiji. Nositelj je svih Google Ads i GAIQ certifikata. Apslovirao je dva poslijediplomska studija, a računala i internet fascinirali su ga od kada se s njima susreo. Tu fascinaciju pokušava prenijeti polaznicima, ali ne nametljivo ili 'geekovski', već vrlo dinamično, zanimljivo i s umjerenom dozom humora. Jedan je od najnagrađivanih predavača i stručnjaka iz područja internet marketinga.

 
 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije