Datum i mjesto održavanja:
Srijeda, 22.01.2020.  -  Petak, 24.01.2020.
Zagreb
Rok za prijavu:
Ponedjeljak, 20.01.2020.
 
Izvrsnost u upravljanju poslovnim procesima: definiranje, digitalizacija, robotizacija

Opis:

Za uspješno poslovanje poduzeća ključno je oblikovati efikasne i na klijente usmjerene procese, vrednovati učinkovitost postojećih procesa i upravljati procesima usmjerenima na budućnost. Robotizacijom procesa unaprijeđuje se poslovanje temeljem smanjenja troškova, prevencije grešaka i ubrzanja provedbe procesa.

Metode rada:
Kroz ove specijalističke radionice sudionici će se upoznati kroz stvarne primjere i rad na praktičnim vježbama. Polaznici edukacije će drugi dan naučiti modelirati i optimizirati procese u ARIS-u, vodećoj svjetskoj platformi za upravljanje poslovnim procesima, koja nudi alate za dizajniranje i modeliranje poslovnih procesa. Polaznici će na primjerima iz vlastitog poduzeća biti upoznati s načinima robotizacije procesa.

Kome je radionica namijenjena:

Vlasnicima i menadžmentu, visokom i srednjem menadžmentu, ekspertima u strateškom kontrolingu i odjelima plana i analize,  specijalistima koji sudjeluju u oblikovanju, izradi i upravljanju poslovnim procesima u poduzeću.


Vrijeme: 22.01. - 24.01.2020.

 • Uvod u poslovne procese
 • Uspostavljanje poslovnih procesa
 • Procesni model 
 • Usmjerenje procesa na strategiju poduzeća
 • Strategija poslovnih procesa
 • Dizajn poslovnih porcesa
 • Analiza poslovnih procesa
 • Mjerenje performansi izvršavanja poslovnih procesa
 • RPA Overview
 • Technical Overview
 • Metodology overview
 • Budućnost razvoja RPA tehnologija
 
Danijela Šarić Lukačić
 

Danijela Šarić Lukačić, dipl. oec., diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, zaposlena je kao konzultant za kontroling i financije u Poslovnoj učinkovitosti d.o.o. Posjeduje višegodišnje iskustvo i opsežno znanje iz područja kontrolinga, računovodstva, vođenja projekata, financijskog planiranja i izvještavanja, koje je stekla u bankarskom sektoru te na rukovodećoj poziciji u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga. Tijekom svoje karijere kontinuirano se stručno usavršavala i educirala. Posjeduje Certifikat Controller Akademie te Certifikat ATTF International Compliance - Foundation Level. Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS Analyst. Od posebnog interesa su joj područja strateškog i operativnog planiranja. Tijekom svoje karijere vodila je brojne projekte. Posjeduje značajna znanja i iskustva u vođenju projekata vezanih uz razvoj sustava unutarnjih kontrola u javnom sektoru što obuhvaća izradu strateških i operativnih planova, utvrđivanje ključnih pokazatelja uspješnosti, upravljanja rizicima, dizajn i implementaciju poslovnih procesa itd.Također je vodila projekt implementacije ERP rješenja i uspostave funkcije kontrolinga u neprofitnom sektoru. Zamjenica je urednika časopisa "Kontroling, financije i menadžment". 

Marko Gudelj
 

Marko Gudelj mag. spec. oec., profesionalac je sa 12 godina iskustva u savjetovanju na međunarodnom tržištu u različitim industrijama. Njegovo područje interesa i rada je upravljanje poslovnim procesima, kako iz poslovne tako i iz tehnološke perspektive. Osobno savjetuje i pomaže strateškim klijentima kako prepoznati, demonstrirati i ostvariti vrijednost koju tehnologija i rješenja mogu donijeti organizaciji i procesima. Ima bogato iskustvo u financijskom sektoru, sektoru energetike, IT-u, naftnoj industriji, transportu, trgovini, javnom sektoru i telekomunikacijama.

 
 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije