Datum i mjesto održavanja:
Četvrtak, 28.03.2019.
Opatija
Rok za prijavu:
Utorak, 26.03.2019.
 
4. ICV Croatian Adriatic Region Workshop

Već više od 40 godina svog postojanja International Association of Controllers / Internationaler Controller Verein (ICV) postavlja standarde kvalitete za kontroling i kontrolere te je stoga danas važna adresa za izvrsnost kontrolinga u Europi. Oko 6.500 članova ima koristi od široke mreže kontakata, izvrsnih kontroling događaja, nagrada za izvrsnost u radu i od više od 60 stručnih radnih grupa koje su regionalno orijentirane ili fokusirane na specijalne teme ili industrije. Radnu grupu ICV Croatian Adriatic Region vodi Dr. sc. Mladen Meter, a grupa je regionalno orijentirana i fokusirana na teme poboljšanja i postizanja izvrsnosti u poslovanju poduzeća različitih industrija. Detalji sadržaja i raspored 4. ICV CROATIAN ADRIATIC REGION WORKSHOPA nalaze se u nastavku.

"Profesionalni izvještaji i prezentacije prema IBCS®-u"
Hotel Navis, Opatija
Četvrtak 28.03.2019. 13:00 - 19:00

12:45 – 13:00 OKUPLJANJE I REGISTRACIJA SUDIONIKA
13:00 – 14:30 IBCS® SUCCESS STANDARDI
  • S AY (hrv. izrecite)
  • U NIFY (hrv. unificirajte)
  • C ONDENSE (hrv. sažmite)
  • C HECK (hrv. provjerite)
  • E XPRESS (hrv. izrazite)
  • S IMPLIFY (hrv. pojednostavite)
  • S TRUCTURE (hrv. strukturirajte)
14:30 – 15:00 PAUZA ZA KAVU
15:00 – 17:00 PRAKTIČNA RADIONICA

Unaprjeđenje javno dostupnih izvještaja poduzeća:

  • Valamar Riviera d.d.
  • Jadran galenski laboratorij d.d.
  • Erste&Steiermärkische Bank d.d.
17:00 – 17:30 BUDUĆE AKTIVNOSTI ICV WORKING GROUP CROATIAN ADRIATIC REGION
17:30 – 19:00 EXPERIENCE EXCHANGE & NETWORKING

 

Korisne informacije:

Sudjelovanje na događaju ICV Working Group Croatian Adriatic Region pod nazivom "Profesionalni izvještaji i prezentacije prema IBCS®-u“ je besplatno za članove ICV-a, dok za ostale naknada iznosi 490,00 HRK. Više informacija o članstvu možete pronaći ovdje.

Dress code događaja je business smart casual.

Za sve sudionike događaja ICV Working Group Croatian Adriatic Region pod nazivom „Profesionalni izvještaji i prezentacije prema IBCS®-u“ osigurali smo posebni dodatni popust od 10% za sudjelovanje na edukaciji:

„IBCS® with SUCCESS – Successful reports and presentations“ koja se održava u petak, 29.03.2019. godine u Hotelu Navis.

 
Mladen Meter
 

Dr. sc. Mladen Meter je konzultant i direktor tvrtke Poslovna učinkovitost d.o.o. za poslovno savjetovanje. Posjeduje višegodišnje iskustvo na rukovodećim pozicijama u međunarodnim tvrtkama (Kaufland, Generali, Basler), a trenutačno radi samostalno i s renomiranim inozemnim partnerima na brojnim projektima u Hrvatskoj i u inozemstvu. Magistrirao je 2005. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 2006. završio je Controlling Stufenprogramm na austrijskom Controller Institutu u Beču te položio ispit za diplomiranog financijskog kontrolera, a 2012. je doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Također se školovao na poslovnoj školi IEDC Bled School of Management i na Horváth Akademie u Njemačkoj. Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS konzultant i trener te certificirani HI Chart i ZEBRA BI konzultant partner za IBCS certificirano informatičko rješenje za izradu profesionalnih poslovnih izvještaja i prezentacija prema HICHERT®IBCS standardima. Pripremio je međunarodne kontroling standarde za Hrvatsku te je kao jedini suradnik koji nije iz njemačkog govornog područja bio član međunarodnog projekta (Njemačka, Švicarska, Austrija, Hrvatska) za prepoznavanje i poboljšanje kontroling standarda u poslovnoj praksi poduzeća. Također je jedini koautor, koji nije iz njemačkog govornog područja, međunarodnih standarda kontrolinga „Standards im Controlling“ (njemačko izdanje). Autor je brojnih certificiranih edukacijskih programa za kontroling, financije i menadžment te urednik časopisa za poslovnu praksu „Kontroling, financije i menadžment“ i knjiga „Najnoviji trendovi u kontrolingu“, „Instrumenti kontrolinga“ „Menadžment i kontroling“. Voditelj je radne grupe ICV Croatian Adriatic Region, međunarodne udruge kontrolera ICV – Internationaler Controller Verein, koja je regionalno orijentirana i fokusirana na teme poboljšanja i postizanja izvrsnosti u poslovanju poduzeća različitih industrija. Ovlašteni je interni revizor za banke, financijske institucije i informacijske sustave te certificirani konzultant Mreže konzultanata HAMAG-BICRO-a za područja: poslovnog planiranja, financija, organizacije i poslovnog upravljanja. Veći broj godina je kao viši predavač predavao na AACSB akreditiranoj poslovnoj školi, a među brojnim fakultetima i poslovnim školama predaje i u Njemačkoj na ESB Business School u Reutlingenu. Također vrlo često predaje na otvorenim i in-house edukacijama u Hrvatskoj i inozemstvu.

 
 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije