Datum održavanja:
Srijeda, 26.08.2020.
Rok za prijavu:
Ponedjeljak, 24.08.2020.
 
CFM Club Breakfast: Izazovi u upravljanju ljudskim potencijalima

ŠTO JE CFM CLUB BREAKFAST?

CFM Club Breakfast ima za cilj omogućiti druženje i razmjenu iskustva među zaposlenima u ljudskim potencijalima, kontrolingu, financijama i menadžmentu.

KOME JE NAMIJENJEN DOGAĐAJ?

Događaj je namijenjen:

 • stručnjacima u ljudskim potencijalima, kontrolingu, financijama i menadžmentu i
 • onima koji to namjeravaju postati.

MJESTO DOGAĐAJA:

Poslovni prostor Poslovne učinkovitosti na adresi Martićeva 73, Zagreb. (Napomena: Ako epidemiološka situacija ne bude zadovoljavajuća, događaj će se održati online).

Napomena:​
CFM Club Breakfast je javni događaj te će se sadržaj događaja fotografirati.

 

SADRŽAJ I RASPORED

09:30 - 10:00    Registracija sudionika

 

10:00 – 10:10   Otvaranje CFM Club Breakfasta

 

10:10 – 10:30   Strateško planiranje ljudskih resursa

Danijela Šarić Lukačić, dipl. oec., Konzultant za kontroling i financije, Poslovna učinkovitost d.o.o. 

 • Temeljne odrednice strateškog upravljanja ljudskim potencijalima
 • Definiranje KPI-eva i kaskadiranje ciljeva na timske i individualne
 • Implementacija HR strategije i praćenje uspjeha
10:30 – 10:50   Selekcija, zapošljavanje i employer branding u vrijeme krize

Dijana Zver, mag. psih., Stručna suradnica razvoja ljudskih potencijala, Maistra d.d.

 • Planiranje zapošljavanja u vrijeme krize
 • Digitalizacija selekcijskog procesa
 • Kriza kao prilika za...
10:50 – 11:10   Motivacijski alati za povečanje učinkovitosti

Boris Balent, mag. psih., Direktor, 1,2,3 Pokreni d.o.o.

 • Razvijanje sustava vrijednosti kao baza motivacijske klime
 • Promjena bazičnih uvjerenja koja predstavljaju kočnicu motivacije
 • Definiranje ciljeva i važnost kvalitetne povratne informacije  
11:10 – 11:30   Experience Exchange & Networking

 

 

NAPOMENA: Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj sudionika događaja ograničen!

 
Danijela Šarić Lukačić
 

Danijela Šarić Lukačić, dipl. oec., diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, zaposlena je kao konzultant za kontroling i financije u Poslovnoj učinkovitosti d.o.o. Posjeduje višegodišnje iskustvo i opsežno znanje iz područja kontrolinga, računovodstva, vođenja projekata, financijskog planiranja i izvještavanja, koje je stekla u bankarskom sektoru te na rukovodećoj poziciji u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga. Tijekom svoje karijere kontinuirano se stručno usavršavala i educirala. Posjeduje Certifikat Controller Akademie te Certifikat ATTF International Compliance - Foundation Level. Međunarodno je certificirani HICHERT®IBCS Analyst. Od posebnog interesa su joj područja strateškog i operativnog planiranja. Tijekom svoje karijere vodila je brojne projekte. Posjeduje značajna znanja i iskustva u vođenju projekata vezanih uz razvoj sustava unutarnjih kontrola u javnom sektoru što obuhvaća izradu strateških i operativnih planova, utvrđivanje ključnih pokazatelja uspješnosti, upravljanja rizicima, dizajn i implementaciju poslovnih procesa itd.Također je vodila projekt implementacije ERP rješenja i uspostave funkcije kontrolinga u neprofitnom sektoru. Zamjenica je urednika časopisa "Kontroling, financije i menadžment". 

Dijana Zver
 

Dijana Zver, mag. psih., diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Prvih nekoliko godina karijere radi u području kliničke i zdravstvene psihologije te medicine rada nakon čega karijeru usmjerava u područje ljudskih potencijala, u sklopu kojeg je završila edukaciju za voditeljicu ljudskih potencijala. Posjeduje iskustvo rada u ljudskim potencijalima unutar javnog i privatnog sektora. Trenutno je zaposlena u Maistri gdje se bavi treninzima, edukacijama i razvojem zaposlenika. Pored razvoja ljudi, njeno radno iskustvo najvećim dijelom uključuje regrutaciju i selekciju. Njeni raniji poslodavci su INA, Poliklinika Identalia, KBC Rijeka, Manpower agencija za zapošljavanje (područja: financije, zdravstvo i farmacija, FMCG, transport i logistika, inženjering, IT) Uz osnovni posao, aktivna je članica Hrvatske psihološke komore, s važećom dopusnicom za rad te je dopročelnica čelništva Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju pri Hrvatskom psihološkom društvu. Aktivna je sudionica na stručnim konferencijama. Vjeruje u kontinuirano stručno usavršavanje, mentoriranje te međusobno dijeljenje znanja.

Boris Balent
 

Boris Balent, mag. psih., diplomirao je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a trenutno je na postdiplomskom doktorskom studiju na Kineziološkom fakultetu. Niz godina radio je kao konzultant na poslovima procjene i selekcije zaposlenika, edukacijama, coachingu i razvoju različitih HR sustava unutar raznih organizacija. Osmislio je i održao niz treninga iz područja upravljanja stresom, komunikacije, rješavanje konflikata, selekcijskih procesa i sl. Vodio je mnoge projekte u domeni ljudskih potencijala i sportske psihologije.

 
 
PRIJAVNICA
390,00 kn+ PDV
 
ONLINE
 
POPUSTI
 • 5%
  za naše dosadašnje polaznike
 • 5%
  na višednevne edukacije za CFM Club članove
 • 10%
  na jednodnevne edukacije za CFM Club članove
 • 10%
  za 2 polaznika iz istog poduzeća
 • 15%
  za 3 i više polaznika iz istog poduzeća
 • *Popusti se ne zbrajaju te je prilikom prijave potrebno u polju „Napomena“ navesti osnovu po kojoj se ostvaruje mogući popust
 
IN-HOUSE EDUKACIJE

Postoji mogućnost organizacije In-house edukacije.
Kontaktirajte nas
za dodatne informacije i ponudu.

 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije