Datum održavanja:
Srijeda, 26.08.2020.
Rok za prijavu:
Ponedjeljak, 24.08.2020.
 
CFM Club Breakfast: Izazovi u upravljanju ljudskim potencijalima

NAPOMENA: Prilikom prijave označite želite li na događaju sudjelovati online putem ili u prostoru Poslovne učinkovitosti.


ŠTO JE CFM CLUB BREAKFAST?

CFM Club Breakfast ima za cilj omogućiti druženje i razmjenu iskustva među zaposlenima u ljudskim potencijalima, kontrolingu, financijama i menadžmentu.

KOME JE NAMIJENJEN DOGAĐAJ?

Događaj je namijenjen:

 • stručnjacima u ljudskim potencijalima, kontrolingu, financijama i menadžmentu i
 • onima koji to namjeravaju postati.

SADRŽAJ I RASPORED

 

10:00 – 10:10   Otvaranje CFM Club Breakfasta

 

10:10 – 10:30   Strateško planiranje ljudskih resursa

Danijela Šarić Lukačić, dipl. oec., Konzultant za kontroling i financije, Poslovna učinkovitost d.o.o. 

 • Temeljne odrednice strateškog upravljanja ljudskim potencijalima
 • Definiranje KPI-eva i kaskadiranje ciljeva na timske i individualne
 • Implementacija HR strategije i praćenje uspjeha
10:30 – 10:50   Selekcija, zapošljavanje i employer branding u vrijeme krize

Dijana Zver, mag. psih., Stručna suradnica razvoja ljudskih potencijala, Maistra d.d.

 • Planiranje zapošljavanja u vrijeme krize
 • Digitalizacija selekcijskog procesa
 • Kriza kao prilika za...
10:50 – 11:10   Motivacijski alati za povečanje učinkovitosti

Boris Balent, mag. psih., Direktor, 1,2,3 Pokreni d.o.o.

 • Razvijanje sustava vrijednosti kao baza motivacijske klime
 • Promjena bazičnih uvjerenja koja predstavljaju kočnicu motivacije
 • Definiranje ciljeva i važnost kvalitetne povratne informacije  

 

NAPOMENA: Prijavite se i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme jer je broj sudionika događaja ograničen!

 
Danijela Šarić Lukačić
 

Danijela Šarić Lukačić, dipl. oec., diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, zaposlena je kao konzultant za kontroling i financije u Poslovnoj učinkovitosti d.o.o. Posjeduje višegodišnje iskustvo i opsežno znanje iz područja kontrolinga, računovodstva i financija, vođenja projekata, financijskog i operativnog planiranja i izvještavanja, a koje je stekla u bankarskom sektoru te na rukovodećoj poziciji u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga. Tijekom svoje karijere kontinuirano se stručno usavršavala i educirala te stekla nekoliko certifikata. Posjeduje Certifikat Controller Akademie, Certifikat ATTF International Compliance - Foundation Level te je međunarodno certificirani HICHERT®IBCS Analyst. Od posebnog interesa su joj područja strateškog i operativnog planiranja te upravljanja poslovnim procesima. Tijekom svoje karijere vodila je brojne projekte i posjeduje značajna znanja i iskustva u vođenju projekata vezanih uz razvoj sustava unutarnjih kontrola što obuhvaća izradu strateških i operativnih planova, utvrđivanje ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI), upravljanja rizicima, dizajn i implementaciju poslovnih procesa itd. Također je vodila projekt implementacije ERP rješenja i implementacije kontrolinga. Piše stručne članke te je zamjenica urednika časopisa "Kontroling, financije i menadžment".

Dijana Zver
 

Dijana Zver, mag. psih., diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Prvih nekoliko godina karijere radi u području kliničke i zdravstvene psihologije te medicine rada nakon čega karijeru usmjerava u područje ljudskih potencijala, u sklopu kojeg je završila edukaciju za voditeljicu ljudskih potencijala. Posjeduje iskustvo rada u ljudskim potencijalima unutar javnog i privatnog sektora. Trenutno je zaposlena u Maistri gdje se bavi treninzima, edukacijama i razvojem zaposlenika. Pored razvoja ljudi, njeno radno iskustvo najvećim dijelom uključuje regrutaciju i selekciju. Njeni raniji poslodavci su INA, Poliklinika Identalia, KBC Rijeka, Manpower agencija za zapošljavanje (područja: financije, zdravstvo i farmacija, FMCG, transport i logistika, inženjering, IT) Uz osnovni posao, aktivna je članica Hrvatske psihološke komore, s važećom dopusnicom za rad te je dopročelnica čelništva Sekcije za psihologiju rada i organizacijsku psihologiju pri Hrvatskom psihološkom društvu. Aktivna je sudionica na stručnim konferencijama. Vjeruje u kontinuirano stručno usavršavanje, mentoriranje te međusobno dijeljenje znanja.

Boris Balent
 

Dr. sc. Boris Balent, magistar psihologije koji radi kao HR konzultant i sportski psiholog u području psihološke pripreme profesionalnih i vrhunskih sportaša i timova, te educiranju pojedinaca i organizacija. Predavao je komunikacijske vještine i psihološke tehnike na nekoliko fakulteta (FER, Hrvatski studiji, Kineziološki fakultet), a također je vanjski suradnik Univerze na Primorskem u Kopru, te University of Coventry u Velikoj Britaniji. U edukaciji je iz Kognitivno-bihevioralne terapije. Ima višegodišnje konzultantsko iskustvo u području upravljanja ljudskim potencijalima (odabir kadrova, psihologijska procjena zaposlenika i timova, uvođenje HR sustava i procesa, vođenje međunarodnih projekata, teambuilding, individualno savjetovanje (coaching), medijacija, provedba edukacijskih radionica (treninga), i dr.). Uz rad u području ljudskih potencijala, dugogodišnje iskustvo ima i u radu s vrhunskim sportašima i sportskim organizacijama (HOO, HOA, ZŠS, nogometni klubovi i dr.), te je predsjednik i voditelj tima Hrvatske asocijacije sportskih psihologa. Autor je dva priručnika: Uvod u psihologiju sporta i Psihološka znanja i alati u sportskoj praksi namijenjenim trenerima. Na poslijediplomskom doktorskom studiju na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2020. godine je završio doktorski rad na temu Misaonog postava (mindset).

 
 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije