Datum i mjesto održavanja:
Ponedjeljak, 10.02.2020.
Zagreb
Rok za prijavu:
Četvrtak, 06.02.2020.
 
CAP - CONTROLLING ADVANCED PROGRAM

Datum i mjesto održavanja:

10.02.2020. - 07.04.2020.

CAP – CONTROLLING ADVANCED PROGRAM

Certificirani napredni kontroling program za stjecanje međunarodnog certifikata Advanced Business Controller

Praktični kontroling program za stjecanje certifikata Advanced Business Controller

NAPOMENA: Sva predavanja se održavaju na hrvatskom jeziku.

U suradnji sa Horváth Akademie iz Njemačke Poslovna učinkovitost Vam nudi certificirani kontroling program za iskusne kontrolere i menadžere koji se tematski nastavlja na već etablirani međunarodno certificirani kontroling program Kontroling akademije Poslovne učinkovitosti za stjecanje certifikata Certified Controller.

Ciljna grupa

CAP – Controlling Advanced Program namijenjen je kontrolerima i menadžerima, koji već posjeduju višegodišnje iskustvo i znanja iz kontrolinga, te žele steći dodatna aktualna praktično orijentirana znanja.
Ciljna skupina su također apsolventi Kontroling akademije Poslovne učinkovitosti i ekvivalentnih kontroling programa s bogatim iskustvom u kontrolingu i poslovnoj praksi.

Sadržaj

Program za stjecanje međunarodnog certifikata Advanced Business Controller se sastoji od 5 obveznih modula u trajanju od po 2 dana.
Edukacije programa traju od 9:00 – 16:30 sati te obuhvaćaju dvije 15-minutne pauze za kavu i 60-minutnu pauzu za ručak. U kotizaciju programa uključeni su svi materijali za praćenje programa i učenje, certifikat, ručak i osvježenja tijekom pauze.
U cijenu programa za certifikaciju uključeno je 5 modula od po 2 dana, u ukupnom trajanju od 10 dana.

 

Detaljnije informacije o sadržaju, datumima i mjestima izvođenja možete pronaći u nastavku:

1. MODUL

Kontroler kao partner menadžmentu, 10.02. - 11.02.2020. 

2. MODUL

Upravljanje ključnim pokazateljima poslovanja, 24.02. - 25.02.2020. 

3. MODUL

Strateški menadžment iz perspektive kontrolera, 09.03. - 10.03.2020.

4. MODUL

Moderno budžetiranje, 23.03. - 24.03.2020.

5. MODUL

Izvrsnost u upravljanju poslovnim procesima, 06.04. - 07.04.2020.

Kotizacija za cjelokupan program:

12.990,00 HRK + PDV – jedinična cijena za 1 polaznika
11.691,00 HRK + PDV –
jedinična cijena za 2 polaznika
11.041,50 HRK + PDV –
jedinična cijena za 3 i više polaznika

Ispit za stjecanje certifikata Advanced Business Controller

Preduvjet za pristupanje ispitu za stjecanje certifikata je pohađanje 5 modula CAP – Controlling Advanced Programa odnosno stjecanje najmanje 10 bodova, pri čemu se za svaki modul dodijeljuju 2 boda.
Certifikacija za certifikat Advanced Business Controller se provodi kroz izradu i prezentaciju završnog rada pred komisijom koja se sastoji od članova Horváth Akademie iz Njemačke i Poslovne učinkovitosti.
Prijave za ispit se zaprimaju najkasnije 2 mjeseca prije datuma ispita, a završni rad s obrađenim slučajem iz poslovne prakse se dostavlja najkasnije 1 mjesec prije datuma ispita.
Cilj završnog rada je da se instrumenti i metode kontrolinga, koje su sadržane u CAP – Controlling Advanced Programu, obrade na praktičnom slučaju iz poslovne prakse.
Postoji mogućnost jednog ponavljanja ispita.     

Nakon završetka programa CAP – Controlling Advanced Programa, zainteresirani polaznici mogu se prijaviti za polaganje ispita za stjecanje Advanced Business Controller certifikata.

Datum polaganja ispita: 20. travnja 2020. godine
Cijena polaganja ispita: 3.000,00 HRK + PDV

Praktična akreditacija

CAP- Controlling Advanced Program provodi se kroz zajedničku certifikaciju članova Horváth Akademie iz Njemačke i Poslovne učinkovitosti.
Na ovaj način je programu osigurana praktična akreditacija kroz kvalitetnu strukturu i sadržaj programa, kao i kroz primjenjene standarde kvalitete i praktične primjenjivosti.  
Za postizanje temeljnog cilja ovog programa kroz njegovo izvođenje i sam postupak certifikacije, posebna pozornost i sustav vrednovanja je usmjeren na povezivanje sadržaja programa i njegove primjene na praktičnim primjerima i  slučajevima iz poslovne prakse.

Koristi za polaznike

Hidden Champions in Controlling: Ime Horváth & Partners kod top menadžera u Njemačkoj vrijedi kao prva adresa za ekspertize iz područja kontrolinga i financija. To potvrđuju i rezultati provedene studije „Hidden Champions des Beratungsmarktes“ Prof. Dr. Dietmara Finka peti put za redom. Učite od broja 1.
 

Best Practice: Uspješni primjeri iz poslovne prakse omogućuju poboljšanja u području vlastitog interesa i rada. U certificiranom programu predstavljamo veliki broj Best Practices primjera rješenja za Vaše poduzeće.
 

 

Primjena u praksi: Kroz projekte naših konzultanata u raznim poduzećima i industrijama upoznati smo s izazovima s kojima se poduzeća suočavaju. Profitirajte također kroz naš certificirani program s našom ekspertizom i praktično primjenjivim sadržajima u praksi.

 



Usavršavanje prilagođeno Vašim zahtjevima: Kao polaznik našeg certificiranog programa možete birati između 10 2-dnevnih modula. Na taj način dobivate mogućnost da osobno prilagodite usavršavanje prema vlastitim željama i potrebama.

 

 

State of the Art praktične kontroling edukacije: Horváth & Partners je međunarodna konzultantska kuća s više od 700 konzultanata širom svijeta, a specijalizirani su, i posjeduju brojne reference za projekte u području kontrolinga, financija i menadžmenta. Višestruki su dobitnici brojnih renomiranih priznanja za svoj konzultantski i edukacijski rad kao što su: „Hidden Champion des Beratungsmarktes“, „Best of Consulting“ – WirtschaftsWoche, Top-Inovator i dr. Edukacije Horváth Akademie su prepoznatljive po tome što sadrže specifična znanja i iskustva koja su rezultat višegodišnjeg konzultantskog rada.

 

Učenje u malim grupama: Kako bi se postigao optimalan transfer znanja, edukacije se provode u malim grupama. Tako se predavači mogu na optimalan način posvetiti individualnim pitanjima polaznika i razgovarati o praktičnim primjerima iz svakodnevne poslovne prakse.


 

Održivo znanje kroz podršku pri implementaciji: S ciljem da se sadržaji edukacija još efektivnije implementiraju u svakodnevnu poslovnu praksu polaznika, kao dodatak kod velikog broja edukacija, nudimo mogućnost individualne podrške. Na taj način se sadržaji edukacije povezuju s Vašim osobnim zahtjevima i vežu se uz Vaše specifične izazove.

 

Međunarodni certifikat: Nakon pohađanja najmanje obveznih modula CAP – Controlling Advanced Programa, moguće je pristupiti certifikaciji za certifikat Advanced Business Controller koja se provodi kroz izradu i prezentaciju završnog rada pred komisijom koja se sastoji od članova Horváth Akademie iz Njemačke i Poslovne učinkovitosti.

 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije