Datum i mjesto održavanja:
Četvrtak, 14.11.2019.
Zagreb
Rok za prijavu:
Utorak, 12.11.2019.
 
19. CFM Club Event

CFM Club Event omogućuje razmjenu vrijednih znanja i iskustava kroz stručne prezentacije i neformalno druženje kolega koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta, a 19. po redu održat će se u četvrtak, 14.11.2019. s početkom u 18:00 sati u prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1.kat. 

Sudjelovanje je besplatno za sve članove CFM Cluba.
CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

TEMA PREDAVANJA NA 19. CFM CLUB EVENTU:

PODATKOVNA PISMENOST I MODERNI KONTROLER

Predavanje će obuhvatiti jednu od najvažnijih vještina koja zaposlene očekuje u novim 20-tima, a u potpunosti je zapostavljena u našem obrazovnom sustavu.

Bez osnova podatkovne pismenosti svi analitičari u poslovanju pa tako i moderni kontroler ostat će na repetitivnim manualnim poslovima daleko od mogućnost dubinske analize poslovanja i donošenja kvalitetnih poslovnih zaključaka.

Predavanje će pokušati dati pregled ključnih komponenti podatkovne pismenosti te usporedbu sa svakodnevnim zadacima kojima se bavi moderni kontroler.

Predavač:

Milan Listeš,
Voditelj BI odjela u poduzeću Adacta d.o.o.

Voditelj Bi odjela u poduzeću Adacta s višegodišnjim iskustvom na upravljanju projektima implementacije Qlik rješenja u industrijama distribucije, proizvodnje i maloprodaje. Stručnjak na području savjetovanja i uvođenja sistema za poslovnu analitiku u različitim poslovnim procesima i razinama poslovanja. Snažan analitički fokus izgradio je tijekom studija na Fakultetu elektrotehnike i računarstva na kojem je diplomirao 2011., a potom i na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 2013. godine.. Svoje znanje usmjerio je na osnaživanje i razvoj kompanija korištenjem tehnologije s naglaskom na podatke i digitalnu transformaciju.

NETWORKING & RAZMJENA ISKUSTAVA:

Nakon predavanja slijedi Networking & razmjena iskustava uz degustaciju koju će osigurati vinarija Grabovac.
Zahvaljujemo se sponzoru Adacti i partneru vinariji Grabovac na podršci.

Organizator:

Sponzor:

Partner:

 

Napomena:​
CFM Club Event je javni događaj te će se sadržaj fotografirati.

 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije