Datum i mjesto održavanja:
Četvrtak, 04.04.2019.
Martićeva 73/1.kat Zagreb
Rok za prijavu:
Utorak, 02.04.2019.
 
17. CFM Club Event

POZIVNICA 

Drugi ovogodišnji susret članova CFM Cluba održat će se 4. travnja 2019. s početkom u 18.30 u novim prostorima Poslovne učinkovitosti, na adresi Martićeva 73/1. kat u Zagrebu.

CFM Club okuplja stručnjake iz područja kontrolinga, financija i menadžmenta i sve one koji prepoznaju njihov značaj za poslovanje, a pristupnicu za članstvo u CFM Clubu  možete pronaći ovdje.

CFM CLUB EVENT

Temeljni cilj ovog događaja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga, financija i menadžmenta te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja.

TEMA PREDAVANJA NA 17. CFM CLUB EVENTU

Na 17. CFM Club Eventu će direktor kontrolinga Adris grupe mr. sc. Hrvoje Patajac održati predavanje o važnosti upravljanja lancem vrijednosti za održivost poslovanja i profitabilnost poduzeća.

U prvom koraku treba razumjeti koji su elementi svakog dijela procesa i kako utječu na cjelokupan lanac vrijednosti u troškovnom smislu te u konačnici na zaradu poduzeća. Postoji pet osnovnih procesa (aktivnosti) u poduzeću, koji se nazivaju i primarnim procesima:

  • opskrbljivanje inputima (nabavna logistika)
  • proizvodnja
  • marketing i prodaja
  • skupljanje, skladištenje i distribucija proizvoda
  • usluživanje kupaca

KOTIZACIJA

Ovo predavanje je besplatno za sve članove CFM Cluba koji su podmirili članarinu za 2019. godinu, a za ostale iznosi 190,00 HRK + PDV.

 
Hrvoje Patajac
 

mr. sc. Hrvoje Patajac je direktor kontrolinga Adris grupe. Glavni zadatak mu je implementacija kontrolinga na razini grupe te podrška taktičkom i strateškom odlučivanju. U Adrisov tim došao je 2003., a prije toga radio je u Nexe Grupi i zagrebačkoj Farmaciji na poslovima voditelja kontrolinga. Prvo radno iskustvo vezano mu je za IT sektor i tvrtku MIPS gdje je radio na brojnim razvojnim projektima. Član je nadzornog odbora u nekoliko tvrtki: Adris grupa d.d. Rovinj, Cromaris d.d. Zadar, Maistra d.d. Rovinj, Croatia osiguranje d.d. Zagreb. Diplomirao je 1995. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Završio je studij poslovnog upravljanja Diploma Study in Management na istom fakultetu. Magistrirao je 2002. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru ”Financije poduzeća”.

 
 
Sve edukacije
 Aktualne edukacije