5. CFM Club Event

Ovaj događaj se održao pod prethodnim imenom, "Controlling & Finance Afterwork".

5. CONTROLLING & FINANCE AFTERWORK je već redovito neformalno druženje stručnjaka iz kontrolinga i financija, a ovaj put će se održati u srijedu 25.03.2015. godine u 18:30 sati u Leggiero baru na Ravnicama.

Iskoristite priliku da se u ugodnoj i neformalnoj atmosferi sretnete s kolegama koje već poznajete te upoznajte nove kolege i potencijalne buduće poslovne suradnike.

Temeljni cilj ovog druženja je razmjena vrijednih znanja i iskustva s kolegama koje zanima područje kontrolinga i financija te prilika da se informirate, inspirirate i motivirate za daljnje unapređenje svojih znanja i poslovanja. 

Besplatno sudjelovanje na ovom mjesečnom događaju (uz obvezatnu prethodnu prijavu do navedenog roka) je moguće za:

Krajnji rok za prijave za sudjelovanje je 20.03.2015., a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail:info@poslovnaucinkovitost.eu, odnosno telefon: 01 2304 571. 

Radujemo se zajedničkom druženju u srijedu 25.03.2015. u 18:30 sati i do tada vas srdačno pozdravljamo.

Organizator:

*Događaj „Controlling & Finance Afterwork“ je neprofitnog karaktera, a njegovo održavanje je omogućeno podrškom organizatora (stručni sadržaj, organizacija događaja, prostor događanja, piće dobrodošlice) i moguće vrijednog i zainteresiranog sponzora za poticanje razvoja i razmjene praktičnog iskustva iz područja kontrolinga i financija.

 
 
Prethodna objava
  4. CFM Club Event
Sve objave
 CFM Club Event
Sljedeća objava
6. CFM Club Event